E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş transferi bitirdi---

Beşiktaş transferi bitirdi

Beşiktaş transferi bitirdi
04 Ocak 2017 - 16:36 borsagundem.com

Beşiktaş uzun süredir transferi için uğraştığı Matej Mitrovic transferinde mutlu sona ulaştı

Sezon başından beri stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Hırvat ekibi Rijeka'da forma giyen 23 yaşındaki stoper Matej Mitrovic ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirecek olan Beşiktaş, herhangi bir pürüz çıkmaması halinde genç futbolcuyla sözleşme imzalayacak.

HNK Riejeka'da forma giyen 23 yaşındaki Matej Mitrovic, stoper mevkiinin yanısıra, sağ bek ve defansif orta saha olarak da görev yapıyor. Oyuncunun kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

İşte Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama;

Matej Mitrovic'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

HIRVATİSTAN LİGİNDEKİ BÜTÜN MAÇLARDA OYNADI

1.87 metre boyundaki Matej Mitrovic, bu sezon HNK Rijeka'nın oynadığı 20 lig maçının tamamında 90'ar dakika forma giydi ve 1 gol attı. Avrupa Ligi'nde 2 maç oynayan Mitrovic, Hırvatistan Kupası'nda da 3 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol kaydetti.

Beşiktaş yönetiminin stoper listesinde Mitrovic'in yanı sıra, Bayern Münih'ten Holger Badstuber ve Shakthar Donetsk'ten Yaroslav Rakitksy de bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)