E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş Başkanı'ndan mektup operasyonu---

Beşiktaş Başkanı'ndan mektup operasyonu

Beşiktaş Başkanı'ndan mektup operasyonu
08 Temmuz 2023 - 12:00 borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Çebi, TFF Başkanı Büyükekşi'nin tartışmalı söylemi üzerine harekete geçti. Çebi, Büyükekşi'nin tartışmalı söylemi üzerine konunun muhataplarına resmi bir mektup yazma kararı aldı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında TFF Genel Kurulu'nda gerginlik yaşandı. Çebi,TFF Genel Kurulu'nda, 'Bu işin hesabını sormak için daha fazla bekleyemeyiz' dedi. Sözcü'de konuyla ilgili yer alan haber şöyle:

Beşiktaş Başkanı Çebi, TFF Genel Kurulu'nda konuşmasını yaparken TFF'nin patronu Mehmet Büyükekşi'yi hedef aldığı sırada “Biz depremle ilgili maç yaparken yanımızda olmadınız. Ama şampiyonun olduğu gün 1 saatten fazla orada vakit harcadınız. Helali hoş olsun. Ama biz de sizi beklerdik” demişti.

Bu sırada Büyükekşi'nin “Daha çok beklersiniz” şeklindeki ifadesi kameralara yansımıştı. Siyah-beyazlılar, bu söylem için harekete geçme kararı aldı.

AHMET NUR ÇEBİ: BEKLEYEMEYİZ

Mehmet Büyükekşi’nin, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a dönerek söylediği sözlerle ilgili olarak Ahmet Nur Çebi'nin, konunun muhataplarına, resmi bir mektup yazma kararı aldığı öğrenildi.

Bu konuda iki taraftan da herhangi bir açıklama gelmemesi nedeniyle harekete geçen Çebi'nin yönetim toplantısında “Bu işin hesabını sormak için daha fazla bekleyemeyiz. Taraflarına bu sözlerin doğru olup olmadığı sorup gereken duruşu sergileyeceğiz” dediği ve mektup operasyonu için düğmeye bastığı öğrenildi.

Ahmet Nur Çebi: Haksızlığa uğradık

Ahmet Nur Çebi'den sert sözler! Ligin bu şekilde tescilini kabul etmiyorum

TFF Başkanı Büyükekşi'den flaş açıklama

TFF Başkanı Büyükekşi: Hakemlerle ilgili yorum yapana ceza uygulanacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)