E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Avrupa'ya veda maçında Lugano deplasmanında---

Beşiktaş, Avrupa'ya veda maçında Lugano deplasmanında

Beşiktaş, Avrupa'ya veda maçında Lugano deplasmanında
14 Aralık 2023 - 12:50 borsagundem.com

Avrupa Konferans Ligi'nde gruptan çıkma ihtimali bulunmayan Beşiktaş, D Grubu'nda İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte maça ilişkin detalar ve muhtemel 11'ler...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 6. ve son maçında deplasmanda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak. İki takım arasındaki karşılaşma bugün saat 23.00'te Letzigrund Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski yönetecek.

Grubun ilk haftasında Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak 1 puan alabilen Beşiktaş'ın grupta galibiyeti bulunmuyor. Geride kalan 5 haftada 4 yenilgi ve 1 beraberlik alan siyah-beyazlı ekip, son sırada yer alıyor. Siyah-beyazlıların gruptan çıkma şansı bulunmuyor.

Siyah-beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 241 müsabakada 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 103 yenilgi yaşadı. Söz konusu maçlarda 318 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 365 gol gördü.

Beşiktaş'ta çok eksik var

Beşiktaş'ta Mert Günok, Omar Colley, Yakup Arda Kılıç, Arthur Masuaku, Gedson Fernandes, Milot Rashica ve Ante Rebic'in, yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden oyuncuların yanı sıra kadro dışı bırakılan Rachid Ghezzal, Valentin Rosier, Jean Onana, Eric Bailly ve Vincent Aboubakar da Lugano mücadelesinde olmayacaklar.

Muhtemel 11'ler

Lugano: Saipi, Arigoni, Mai, Hajrizi, Hajdari, Mahmoud, Sabbatini, Steffen, Bislimi, Cimignani, Celar

Beşiktaş: Ersin, Onur, Amartey, Aytuğ, Zaynutdinov, Hadziahmetovic, Salih, Semih, Chamberlain, Cenk, Muleka

Beşiktaş'ta 5 futbolcu kadro dışı kaldı!

 

Beşiktaş'tan sakatlıklarla ilgili açıklama

 

Fenerbahçe tur için sahada

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)