E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBekir Bozdağ'dan dokunulmazlık açıklaması---

Bekir Bozdağ'dan dokunulmazlık açıklaması

Bekir Bozdağ'dan dokunulmazlık açıklaması
18 Mart 2016 - 14:28 borsagundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bozdağ, "Tüm dokunulmazlıkların kaldırılması mümkün değil" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ memleketi Yozgat'ta gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Dokunulmazlıklarla ilgili konuşan Bakan Bozdağ 'dokunulmazlıkların hepsinin kalkması sözkonusu değil' diye konuştu. 

Bekir Bozdağ, dokunulmazlıklarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Dokunulmazlığın kaldırılması, milletvekillerinin geleceğe yönelik dokunulmazlıklarının kaldırılması anlamına gelmemektedir. Bu dosyalar dışında dokunulmazlıkların kaldırılması anlamına da gelmemektedir. Bu sadece mecliste bulunan fezlekelerle ilgili ve sınırlı olmak kaydıyla dokunulmazlıkların kaldırılmasını ve bu suçlarla ilgili ve sınırlı milletvekillerinin yargılamasının önündeki engelinin kaldırılmasını sonucunu doğuracaktır. Bazıları bunu yorumlarken dokunulmazlık tamamen kalkıyor, milletvekilliği düşüyor şeklinde değerlendirmeler yapıyor. Bunlar doğru değerlendirmeler değildir. Cumhuriyet Halk Partisi bu konudaki Anayasa değişikliğine destek verir. Metnin yazımı konusunda ortaklaşa metinde yazılabilir ve ya hazır olan bir metin üzerinde de mutabakat sağlanabilir. Bu her halükarda mümkün olabilir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş18 Mart 2016 15:37

    Yüreğiniz yeterse herkesinkini kaldırın. Bakalım hangi kirli çamaşırlar ortaya dökülür?

  • niye mümkün değil18 Mart 2016 15:36

    teröriste destek verenle suç işleyene destek veren arasında ne fark var ki.

  • vatandaş18 Mart 2016 15:16

    Kirli çamaşırlar ortaya çıkacağı için herkesinkini tabii ki kaldırmazsınız. Ama yargı birgün mutlaka hesap soracaktır.

  • kıro18 Mart 2016 15:01

    madem kalkacak herkes için kalksın, mecliste çoğunluğu olan parti zati kendi milletvekillerini bir şekilde aklıyor, mahkeme önüne çıkmalı herkes, ne farkınız var sizin milletten?

  • KARTALAĞABEYLİ18 Mart 2016 14:53

    en çok rüşvet çarkı hangi bakanlıklardaysa dokunulmazlık kalkamaz demiş

  • Yuh bize18 Mart 2016 14:46

    Gozumuze baka baka bize öküz muamelesi yapıyorlar ve OY VERİYORUZ bu adamlara..Dünyada baska hiç bir yerde 2 dakika iktidarda kalamazlar..Yazıklar olsun bize..