E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBedelli askerlik için sayılı günler mi kaldı?---

Bedelli askerlik için sayılı günler mi kaldı?

Bedelli askerlik için sayılı günler mi kaldı?
24 Kasım 2014 - 08:55 borsagundem.com

Yüksek Askeri Şura'da çözüm sürecinin yanı sıra milyonları ilgilendiren bedelli askerlik için de karar çıkabilir

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kış dönemi toplantısı 27 Kasım Perşembe gerçekleştirilecek. Akşam'dan Mahmut Gürer'in haberine göre; Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ilk kez başkanlık edeceği YAŞ'ta alınan kararlar, yine ilk kez 'Başkomutan' sıfatıyla Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan'ın onayına sunulacak. Toplantının öncelikli gündem maddelerini ise başta  Suriye olmak üzere sınırlarımızda yaşanan gelişmeler oluşturacak. Suriye'nin kuzeyinde oluşturulması planlanan 'güvenli bölge' ve 'uçuşa yasak bölge', IŞİD ve Esad'la mücadele kapsamında Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) eğitilip donatılması, ABD'nin dile getirdiği 'Üslerin kullanılması' talebi ile  TSK'nın hazırlık durumu değerlendirilecek.

'ÇÖZÜM' DE MASADA YAŞ 

kapsamında ayrıca Çözüm Süreci'nde yaşanan gelişmeler ve askerin rolünün de ele alınması bekleniyor. Bedelli  askerlik beklentisi olan binlerce kişinin kulağı da YAŞ toplantısında... Genelkurmay görüşünü dile getirecek, ancak son söz hükümetin... 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)