E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBDDK bunu yapsamaydı suç işlerdi---

BDDK bunu yapsamaydı suç işlerdi

BDDK bunu yapsamaydı suç işlerdi
06 Şubat 2015 - 11:00 borsagundem.com

Gümrük Bakanı Nurettin Canikli, NTV canlı yayınında BDDK'nın Bank Asya kararını değerlendirdi

Gümrük Bakanı Nurettin Canikli, katıldığı canlı yayınında BDDK'nın Bank Asya kararı için,  'BDDK bu işlemi yapmasaydı suç işlemiş olurdu. 122 imtiyazlı ortakla ilgili bilgiler verilmemiş.''dedi.

BDDK BUNU YAPMASAYDI SUÇ İŞLERDİ

Canikli canlı yayında, "Bank Asya kararı... Hükümetten gelen açıklamalar, kararın siyasi değil hukuki ve teknik olduğu yönünde. Ama eleştiriler, bu açıklamalara rağmen sürüyor. Kararı nasıl değerlendirmek lazım size göre?" sorusu yönlendirildi.

İşte Canikli'nin yanıtı;

BDDK bu işlemi yapmasaydı suç işlemiş olurdu. 122 imtiyazlı ortakla ilgili bilgiler verilmemiş. Bankanın içinin boşaltılıp boşaltılmadığı önümüzdeki günlerde hepsi ortaya çıkacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bank06 Şubat 2015 13:39

    zaten bankanın içini boşaltmışlar, vatandaştan topladıklarını ona buna peşkeş çekmişler, makyajlı bilançolarla malı götürmeye devam ediyorlarmış. butun yatırımcılar toplansın ve oy kullansınlar asyabankın kimlern yönetiminde olması için! bakalım sonuç ne çıkacak. tamamına yakını halka açık ama imtiyazlı uç beş hisse ile malı götürmek gelenek olmuş yurdum borsasında