E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayram tatili belli oldu---

Bayram tatili belli oldu

Bayram tatili belli oldu
30 Eylül 2013 - 18:57 borsagundem.com

Bakanlar Kurulu bayram tatilini belirledi

Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kurban Bayramı tatili öncesinde arefe günü, kamu personelinin yarım gün idari izinli sayılacağını bildirdi
Arınç, bayram tatili boyunca köprü ve otoyol geçişlerinin ücretsiz olacağını açıkladı.
Başbakan Yardımcısı Arınç, Suriye'ye yönelik 4 Ekim'de süresi dolacak olan tezkerenin Bakanlar Kurulu'nda imzalandığını ve 3 Ekim günü TBMM'de görüşüleceğini bildirdi.
"Türkiye'nin çıkarlarından başka bir şey düşünmeyiz"
Arınç, Çinli firmaya verilen uzun menzilli savunma sistemleri ihalesi konusunda, "Biz Türkiye'nin çıkarlarından başka bir şey düşünmeyiz" dedi.
"Aklınıza gelebilecek gelmeyebilecek herşeyi yapıyoruz"
Başbakan Yardımcısı Arınç, Mısır'da tutuklu gazeteci Metin Turan için, "Aklınıza gelebilecek gelmeyebilecek herşeyi yapıyoruz. Mısır'ın içinde bulunduğu şartlar malum. Her türlü çare düşünülüyor" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KMM02 Ekim 2013 12:10

    Türkiye'nin çıkarlarından başka bir şey düşünmeyiz" Arınç, Çinli firmaya verilen uzun menzilli savunma sistemleri ihalesi konusunda, "Biz Türkiye'nin çıkarlarından başka bir şey düşünmeyiz" dedi. "Aklınıza gelebilecek gelmeyebilecek herşeyi yapıyoruz:)) bu nasıl bir söylem dir yaa:)) çinden füze al , japonlardan santral , brezilyadan hayvan al , bilmem nerden saman al ,,, ne hale getirdiniz ülkeyi çıkarlarımızı düşünürken farkındamısınız acaba ???

  • ali01 Ekim 2013 07:01

    Bu ne kadar tatil yahu.. 365 günün yarısı tatil nerdeyse..Bu ekonomi için fazla olduğunu düşüşünüyorum..

  • serkan ç30 Eylül 2013 20:12

    Her zaman ki gibi devlet memurları yaşadı.Özelde çalışanlar eşşek zaten. Yazıklar olsun. Hakkımı da helal etmıyorum. Yarım gün yaa. Patronlarda yarım gün kazanmayıversin

  • TÜRKİYEM *30 Eylül 2013 19:17

    Adı üstünde KANLI BAYRAM yolaçıkanlar dikkatli olsunlar dikkatli araba kullansınlar kendi canlarını düşünmüyorlarsa mutlaka yanındakilerin hayatlarıylan oynamasınlar.ve birşey daha yazmak istiyorum hayırılısı olur inşallah ülkemizde çok büyük bir DEPREMİ rüyamda gördüm ropraklar bile sallanıyordu amanha dikkatli olun derim.