E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayraktar: Kazandığım tazminatlarla burs vereceğim---

Bayraktar: Kazandığım tazminatlarla burs vereceğim

Bayraktar: Kazandığım tazminatlarla burs vereceğim
13 Mart 2021 - 08:43 borsagundem.com

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, T3 Vakfına İBB’den para aktarıldığı iddiasına ilişkin açtıkları davanın ikisini kazandıklarını açıklayarak, “Kazandığımız tazminatları iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak dağıtmaya karar verdik” dedi

Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesaplarından videolu bir açıklama paylaşarak, T3 Vakfına İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) para aktarıldığı iddialarına ilişkin açılan davaların ikisini kazandıklarını duyurdu.

Selçuk Bayraktar yaptığı paylaşımda, kazanılan 30 bin TL tazminatın iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak verileceğini söyleyerek, “T3 vakfımıza yönelik İstanbul Büyükşehir Belediyesinden para aldığımız iftiralar ve karalamalar hakkında dava açmıştık. Mahkemeler iftiralarda bulunanların tazminat ödemesine hükmetti. Açtığımız davalardan ikisi sonuçlandı. Atılan iftiralar çok büyük olsa da 30 bin TL tazminat kazandık. Gazetecilere dava açma zorunluluğunda kalmak arzu edeceğimiz bir durum değil. Fakat iftiraya sessiz kalmamız da doğru olmazdı. Bizde kazandığımız tazminatları iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak dağıtmaya karar verdik. Bu kararı öğrencilerin ileride hakka ve hakikate insana değer veren ahlaklı gazeteciler olması ümidiyle verdik. Her şeyin başı ahlak, ne yapıyorsak yapalım, mesleğimiz ne olursa olsun, yaptığımız işin insanlığa bir fayda sağlayabilmesi için düsturumuzun, yolumuzun doğru ve ahlaklı olması gerekiyor. Bizler Türkiye Teknoloji Takımı olarak ahlaklı iyi donanımlı ülkemize ve insanlığa faydalı gençler yetiştirmeye kararlıyız” dedi.

Milli SİHA Bayraktar TB2, 300 bin uçuş saatini tamamladı

Selçuk Bayraktar AKINCI TİHA'ya dair müjdeyi verdi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bana ver01 Nisan 2021 16:37

    bana ver param yok.bi sürü borcum var. tarikatçılara burs murs verme..sonra oburs sana oklu kirpi olarak geri döner..

  • spor13 Mart 2021 21:02

    RABBİM SİZİN GİBİ GENÇLERE ÖMÜR VERSİN SELCUK YEGENİM SENİ VE EKİBİNİ SONSUZ TEŞEKKÜR ALLAH RAZI OLSUN HEPSİNİZDEN ÜLKEMİZİN  ÖZGÜRLÜGÜ   SİZ GENÇLERİN ELLERİNDE BUNU  COK İYİ BİLİN 

  • ali13 Mart 2021 19:27

    onlar birdaha ibb de seçim kazanacak mi acaba İmamoğlu tayfası

  • AHMET ÖZBİR13 Mart 2021 17:51

    İFTİRACI gazeteci veya siyasetçi ise Sn. Bayraktar kardeşim hiç acıma ALAYININ CANINI ACITACAK, geleceğini alacak boyutta TAZMİNAT DAVALARI aç, doğduklarına onları pişman et. Bazılarının kuyruk acıları TERÖRİSTLERİ AVLAYAN İHA-SİHA'ların MİMARI olmandan mı acaba? Seni seviyoruz VATANSEVER, HAİNEZER BAYRAKTAR'ımız.

  • Nedim13 Mart 2021 16:56

    Bu yalancıyı herkes iyi tanımalı  yılın değil yılların yalan oskarı  birinciliği  Kripto Kemal e  2. liği  Ekroş  3 lüğü  tınmaz Mansur u  aday gösteriyorum. Gerçekten hak ettiler!  

  • BİR DOST13 Mart 2021 12:06

    Bu yalanı sosyal medyada paylaşan her kezden almadıkça adalet yerini bulmayacak, bu hasta insanlar, toplumu bozmaya devam edecektir. Adaletin yerini bulması dileğiyle.