E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşsavcılıktan Zarrab ile ilgili yeni hamle---

Başsavcılıktan Zarrab ile ilgili yeni hamle

Başsavcılıktan Zarrab ile ilgili yeni hamle
02 Aralık 2017 - 20:31 borsagundem.com

Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlıklarına el koyulması kararını veren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yeni bir hamle daha geldi.

ABD’de yargılanan Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlıklarına el koyulması kararını veren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yeni bir hamle daha geldi. Başsavcılığın el koyma kararını tapu, banka ve ticaret siciline gönderdiği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlıklarına 'yabancı devlet lehine siyasal ve askeri casusluk' suçu nedeniyle el konulması kararı verildi.

Mal varlığına el konulanlar listesinde Zarrab'la birlikte 22 kişi daha var. Zarrab ve yakınlarının mal varlıklarına el koyulması kararını veren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yeni bir hamle daha geldi.

Başsavcılığın el koyma kararını tapu, banka ve ticaret siciline gönderdiği öğrenildi. Böylece Zarrab ve yakınlarının banka hesaplarına, tapularına ve şirketlerine el koyma işlemi yürürlüğe girmiş oldu.

Yaklaşık 300 milyonluk gayrimenkule sahip olan Reza Zarrab'ın mal varlığı şöyle: İstanbul Boğaz'ında Kanlıca'da iki adet yalının sahibi olan Sarraf'ın Kandilli'de bir köşkü bulunuyor. 12 milyon dolar değerinde 'Challenger 300′ tipli özel jeti, 1 milyon 50 bin lira değerindeki Nazmi Ziya'nın 'Kendi Evi' tablosu, Büyükçekmece'de 47 adet dairesi, 1 milyon 850 bin değerindeki yazlığı, yine İstanbul'da 4 milyon liralık dairesi, Bakırköy'de üç süper lüks dairesi, Metroport Busidence Plaza'da iki ofis katı, Tuzla'da fabrikası bulunuyor. (Sabah)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekci03 Aralık 2017 12:46

    Hep amerikanın oyunu bunlar. Bir iranlıyı Türkiye sokmuşlar. Cebine para koyup, bir popçuyla evlendirmişler. Sonra bürokratları, bakanları rüşvet ve kadın ile ayattırmışlar. Bizim bakanlar, başbakanlar hep kandırılmış, şeytanın tuzağına düşmüşler. Acilen günahlarına tövbe edip, halktan helallik istemeliler. Aldıkları rüşvetleri faizleri ile hazineye iade etmeliler. Yoksa hem bu dünyaları hem de ahireleri yanacak.

  • Adalet02 Aralık 2017 22:38

    Bu savcı 3 sene önce bu kararı verseydi haklı olurdu.

  • Ağlıooo millet 02 Aralık 2017 22:08

    Siz önce ayan beyan ortada olan 3 rezil eski bakanın ve çocukları nın mallarına el koyun ey savcılar

  • Vatandaş02 Aralık 2017 21:53

    Önce rüşvetçi eski bakanlara soruşturma açın. Açamazsınız çünkü rüşvetin büyüğünü götüren izin vermez

  • KILIÇ02 Aralık 2017 21:37

    EGERKİ BU DAVA MAHKEME BAŞLANGICINDA AÇILMIŞ OLSAYDI ZARRAP ÖTEMEZDİ.

  • Cego02 Aralık 2017 21:32

    Korku sen nelere kadirsin. Adam casusluk yapmıyorki. Çalanları ifşa ediyor. Savcılara bravo. Çalanlar için yiyiyorsa soruşturma açın. Yazıklar olsun hepinize. Utanmaz edepsizler.

  • e.göy 02 Aralık 2017 21:06

    KENDİNİN YAKINLARININ MAL/MÜLKLERİNE EL KONULDUKTAN SONRA ABD'DEN SIĞINMA İSTER ÜLKEMİZE DÖNMEZ