E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşkentte spor karşılaşmaları için güvenlik önlemi---

Başkentte spor karşılaşmaları için güvenlik önlemi

Başkentte spor karşılaşmaları için güvenlik önlemi
17 Aralık 2016 - 20:06 borsagundem.com

Ankara Valiliği'nden 15 Aralık'ta gerçekleştirilen İl Spor Güvenlik Kurulu kararları gereğince alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Artık stat otoparklarına izin verilenler haricindeki araçlar alınmayacak

Başkentte yapılacak spor müsabakalarına ilişkin alınan önlemler çerçevesinde, güvenlik kuvvetlerince oluşturulan "steril" alan içerisine ve stadyum içindeki otoparklara, takım otobüsleri, federasyon yetkilileri, spor kulübü başkanları, hakem, yayıncı kuruluş ve polis araçları ile ambulans ve itfaiye dışında hiçbir aracın alınmayacağı, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için araçlarını bu söz alanların uzağına park etmesi gerektiği bildirildi. 

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Spor müsabakaları öncesi, esnası ve sonrasını kapsayacak şekilde, güvenlik kuvvetlerince oluşturulan steril alan içerisine ve stadyum içinde bulunan otoparklara, federasyon yetkililerinin araçları, takım otobüsleri, spor kulübü başkanlarının araçları, hakem araçları, yayıncı kuruluş araçları, sivil ve resmi görevli polis araçları, ambulans ve itfaiye dışında hiçbir araç alınmayacaktır" ifadesine yer verildi.

Stadyum ve spor salonlarının çevresinde bulunan cadde ve yollara araç park edilmesine de izin verilmeyeceği belirtilen açıklamada, bu nedenle spor müsabakalarına gelecek sporseverlerin, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için araçlarını belirtilen alanlardan daha uzak alanlara park etmeleri gerektiği vurgulandı.

Vatandaşların müsabakalara sırt ve el çantası, valiz eşyalarla gelmemeleri uyarısında da bulunuldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadir ekici17 Aralık 2016 22:01

    çok yerinde ve doğru alınmış bir karar. ankara valiliğini ve diğer yetkilileri tebrik ediyorum.