E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşkent sular altında---

Başkent sular altında

Başkent sular altında
11 Haziran 2023 - 15:36 borsagundem.com

Ankara'da kuvvetli sağanak etkisini gösterdi ve kentte öğle saatlerinde başlayan yağmur cadde ve sokaklarda su baskınlarına neden oldu. raçlarında mahsur kalan bazı vatandaşlar, itfaiye ekipleri ve vatandaşlarca kurtarıldı.

Ankara'da kuvvetli sağanak etkili oldu. Kentte öğle saatlerinde başlayan yağmur nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Araçlar biriken sular nedeniyle ilerlemekte güçlük çekerken, yağışa cadde ve sokaklarda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlarda sağanağın durmasını bekledi.

Belediye ekipleri metro girişlerinde olası su baskınlarının önlenmesi amacıyla tedbir aldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da öğleden sonra için kuvvetli sağanak uyarısında bulunmuştu.

Rögarlar taştı, birçok caddeyi su bastı

Kent genelinde öğle saatlerinde başlayan ve zamanla etkisini artıran kuvvetli sağanak nedeniyle rögarlar taştı, birçok caddeyi su bastı.

Çankaya ilçesindeki Yenişehir Kapalı Pazarı önünde biriken su nedeniyle bazı araçlar sürüklendi.

Otomobillerinde mahsur kalan, aralarında çocukların da bulunduğu bazı vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bir vatandaş, yağmurda sürüklenmemesi için aracına iple ağaca bağladı.

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Sıhhiye ve Çetin Emeç Bulvarı'nda da biriken sular nedeniyle araç sürücüleri ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Kazımkarabekir, Gazi ve Ankara Tren Garı alt geçitleri önlem amacıyla araç trafiğine kapatıldı.

Öveçler Vadisi'ndeki park yüksek kesimlerden gelen yağmur suyuyla doldu.

Ankara'da roket fabrikasında korkutan patlama!

 

Ankara'da sağanak ve dolu yaşamı olumsuz etkiledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)12 Haziran 2023 08:02

    Melih beyi tebrik ediyoruz 20 yıl yönet, alt yapı yap, gelinen nokta.  Bir ülkenin başkenti ... Şimdi şehri 50 km yan tarafa mı taşıyalım ? ... her şeye doğru diye diye gelinen nokta...

  • baran12 Haziran 2023 11:23

    Yalancı domuz!  Ankara gibi bir şehir de yatırımlara 1 yıl daha ara verilmez!  Sonuç bu olur. Mahsurlu mansura ne yaptın diye sorduklarında kendi ağzından sadece cek cakalr akıyor. Yaptık yok.  

  • Ankara özer 12 Haziran 2023 09:14

    Eger yapnasaydı mahsur yavaş bunları bilmiyorum yapsın baskan yardımcı hayali kurmak geçti İstanbul baskan yardımcı hayali ve tatil hayali mahsur yavaş önce sehir hastane yolu yapsın hep kardeşim

  • baran11 Haziran 2023 19:50

    Her şey çok güzel oluyor.  Mahsurlu Mansuru  seçerken keşke biraz daha düşündeydiniz.  Hala Ak partinin yaptıkalrına yaslanan buna rağmen inkar ve iftiralarından asla vazgeçmeyen güruh hiç yatacak yerinizin olmadığını düşünmüyor musunuz?