E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBaşkan adayı Kennedy Jr. doları Bitcoin’le destekleyecek---

Başkan adayı Kennedy Jr. doları Bitcoin’le destekleyecek

Başkan adayı Kennedy Jr. doları Bitcoin’le destekleyecek
20 Temmuz 2023 - 16:23 borsagundem.com

ABD’de başkanlık için ismi geçen adaylardan Robert F. Kennedy Jr., ABD Doları’nı Bitcoin’le destekleyeceğini söyledi.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

ABD’de 2024 yılında yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olan Robert F. Kennedy Jr., ABD Doları’nı Bitcoin’le destekleyeceğini ifade etti. Kennedy Jr., bundan önce de yaptığı Bitcoin yanlısı açıklamalarıyla tanınıyor.

Borsagundem.com'un derlediği bilgilere göre, Kennedy Jr.’ın ABD başkanı seçilmesi halinde, ABD Doları, döviz, altın, gümüş ve platinin yanı sıra Bitcoin’le de desteklenecek.

Kademeli artırım

Crypto.news’ten Wahid Pessarlay’ın haberine göre, Robert F. Kennedy Jr., Kovid-19 aşıları hakkında cesur iddialarda bulunması ve Bitcoin lehine açıklamalarıyla tanınıyor. Kennedy Jr., son açıklamasında ise ABD Doları’nı Bitcoin ile destekleyeceğini söylüyor.

Demokrat başkan adayı Kennedy Jr., kripto para yanlısı açıklamalarıyla tanınıyor. Kennedy Jr., Heal The Divide ve Bitcoin Magazine’e yaptığı açıklamada özellikle Bitcoin politikalarıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Kennedy Jr., Hazine bonolarının sadece yüzde 1'ini döviz, altın, gümüş platin veya Bitcoin ile destekleyerek çok küçük çaplı bir başlangıç yapmayı planladığını sözlerine ekliyor. 35. ABD Başkanı John F. Kennedy'nin yeğeni olan Robert F. Kennedy Jr., ödeneğin kademeli olarak artacağını belirtiyor.

ABD küresel kripto merkezi olacak

Demokrat başkan adayı, ayrıca, Kennedy yönetiminin ABD'yi küresel kripto merkezi yapmaya çalışırken Bitcoin kullanımını teşvik edeceğini de sözlerine ekliyor. Robert F. Kennedy Jr., ülkeye daha fazla inovasyon getirecek yatırımcı ve mühendis çekmek için Bitcoin kullandığını da belirtiyor.

Sermaye kazancı vergileri kalkacak

69 yaşındaki politikacı, Bitcoin üzerindeki sermaye kazancı vergilerini sona erdireceğini de iddia ediyor. Biden Hükümeti’nin kripto vergi planlarına karşı olduğunu ifade eden Kennedy Jr., vatandaşların mahremiyet haklarını güvence altında tuttuğu için Bitcoin’in merkeziyetsiz yapısını desteklediğini de sözlerine ekliyor.

Kennedy Jr., 19 Mayıs'ta Bitcoin ve kripto para birimleri yanlısı açıklamalarıyla manşetlere çıkmıştı. 7 Temmuz'da yayınlanan bir rapora göre, başkan adayı Kennedy Jr.’ın 100.000 ila 250.000 dolar değerinde Bitcoin’i bulunuyor.

Avrupa ilk Bitcoin ETF’inin lansmanına hazırlanıyor

 

Bitcoin’de sıradaki durak 12 bin dolar mı?

 

Bitcoin’de halving öncesi ralli olasılığı

 

Bitcoin'in ABD hisse senetlerinden ayrışması yükseliş habercisi mi?

 

Bitcoin’de boğa koşusu için eksik olan ne?

 

JPMorgan'dan Bitcoin borsa yatırım fonu raporu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)