E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan Erdoğan onay verdi---

Başbakan Erdoğan onay verdi

Başbakan Erdoğan onay verdi
07 Mayıs 2014 - 07:05 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan iki adet hayalet uçak alınması ve Göktürk uydularının Türkiye'de yapılması konusunda karar aldı

Türkiye iki adet hayalet uçak alıyor. Başbakan Erdoğan, F-35'lerin alınmasına onay verdi. Bundan sonraki Göktürk uydularının Türkiye'de yapılması konusunda bir karar alındı.

Başbakan Erdoğan başkanlığında yapılan Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısı sona erdi. Toplantıda iki adet hayalet uçak alınmasına karar verildi. Türkiye'nin proje ortağı olduğu F-35 dünyanın en iyi savaş uçaklarından biri olarak görülüyor.

Savunma Sanayii Müsteşarlığındaki toplantıya, Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir ve diğer ilgililer katıldı.

Toplantıda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin modernizasyonu ve savunma sanayi altyapısının geliştirilmesine yönelik Müsteşarlık tarafından yürütülen proje ve faaliyetlere ilişkin en yüksek karar organı Komitenin gündemindeki konular değerlendirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı07 Mayıs 2014 13:30

    yabancıdan uçak alıyor bunla da övünüyor yahu.. sonra da paralel devlet, abd, İsrail, faiz lobisi sallayıp duruyor... e sen kendi düşnalarınla anlaşma yapıyorsun o zaman, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...