E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Başbakan Erdoğan İran'a gidecek---

​Başbakan Erdoğan İran'a gidecek

​Başbakan Erdoğan İran'a gidecek
27 Ocak 2014 - 21:36 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 28-29 Ocak’ta İran İslam Cumhuriyeti’ne resmi bir ziyaret gerçekleştirecek

Başbakanlık Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri’nin daveti üzerine, 28-29 Ocak’ta beraberindeki heyetle birlikte İran’a bir resmi ziyaret gerçekleştirecek. 

Erdoğan Çarşamba günü Tahran’da, İran’ın dini lideri Ayetullah Seyid Ali Hamaney, Cumhurbaşkanı Hüccetülislam Dr. Hasan Ruhani, Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Cihangiri’yle görüşmelerde bulunacak. 

Ziyaret çerçevesinde, İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif’i de kabul edecek olan Erdoğan’ın, İran Dışişleri Bakanlığı’na bağlı Siyasi ve Uluslararası Çalışmalar Enstitüsü’nde Türkiye-İran ilişkileri hakkında bir konuşma yapması planlanıyor. Erdoğan ve beraberindeki heyetin Tahran’da yapacağı temaslarda, Türkiye-İran ilişkilerinin tüm boyutlarıyla ele alınması, ayrıca bölgesel ve uluslararası konular hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)