E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan Erdoğan Gazze'ye gidiyor---

Başbakan Erdoğan Gazze'ye gidiyor

Başbakan Erdoğan Gazze'ye gidiyor
03 Mayıs 2014 - 18:12 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan'ın uzun zamandır beklenen Gazze ziyareti için hazırlık yapıldığı iddia edildi

Başbakan Erdoğan'ın geçen yıl yapmayı planladığı ama güncel gelişmeler sebebiyle ertelenen Gazze ziyareti yakında gerçekleşmek üzere. Star Gazetesi Dış Haberler Müdürü Saadet Oruç, Ortadoğu'daki gelişmeler, Gezi olayları, Mısır'da meydana gelen darbe gibi hadiseler sebebiyle ertelenen ziyaret için hazırlık yapıldığını iddia etti.
 
Star gazetesindeki köşe yazısında Saadet Oruç, beklenen Gazze ziyaretiyle ilgili kulis bilgilerini şu satırlarla aktardı:
"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gazze'ye bir ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor. Uzun zamandır üzerinde çalışılan bu ziyaretin takvimi henüz kesinleşmedi. Dış politika gündeminin neredeyse kalbine Ortadoğu halklarının acılarına yönelik reçete arayışlarını koyan bir liderin Gazze ziyaretinin de bu tablodaki önemi dikkatle not edilmeli."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali04 Mayıs 2014 09:31

    Türkiye'nin Orta Doğu'da var olduğunun ve ve oradaki mazlumların yanında olduğunun açık ifadesi olacak. Her yönden önemli ve yerinde.

  • Mehmet03 Mayıs 2014 22:23

    Türkiye'deki mültecilerden biliyoruz ki Filistinlilerin hepsi Avrupa ülkelerine ve Hristiyan ülkelere kaçmak istiyorlar.İsrail vatandaşı olsunlar hem milli gelirleri artar,hem terör biter hem diktatörlük biter.

  • metin03 Mayıs 2014 21:21

    o günü gazzede her yerinde oynayacak

  • Haşhaşi03 Mayıs 2014 21:01

    Artık gitmenin ortam germekten başka faydası olmaz

  • Mert Kaan03 Mayıs 2014 18:23

    Gazze yıllardır gitti gidecek İsrail vize verirse olur.gerisi fasa fiso.