E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBarkey’den Büyükada itirafı!---

Barkey’den Büyükada itirafı!

Barkey’den Büyükada itirafı!
10 Eylül 2016 - 10:06 borsagundem.com

15 Temmuz gecesi Büyükada’da toplanan FETÖ’nün sözcülerinden Barkey o gece adada diğer ajanlarla toplantı yaptığını kabul etti

Askeri kalkışma gecesi oteli terk eden Barkey, yazısında AKŞAM’ın sır toplantıyı nasıl bulduğunun şaşkınlığını yaşadığına vurgu yaptı.

GERÇEKLERİ KABUL ETTİ

15 Temmuz günü Büyükada’da 10 CIA ajanıyla toplantı yaptığı ortaya çıkan Henri Barkey, bunu ortaya çıkaran AKŞAM ve güvenlik birimlerine öfke kustu. Barkey;” bilgilere ancak güvenlik birimlerinden elde edilebilecek bilgilerdir” diyerek sır toplantıyı itiraf etti. FETÖ’cü Barkey,”Benim suçlanmam Bay Gülen’in ABD’den sınır dışı edilmesini sağlamaktır” dedi. Barkey, ABD’deki hapishaneden Türkiye’ye getirilen katil Scott Peterson’in orada olmadığına ilişkin herhangi bir ifade kullanmaması da dikkat çekti.

10 AJAN AYNI GÜN GELDİ

Cunta girişim gecesi Büyükada’da toplantı yapan FETÖ’nün sözcülerinden Barkey gerçekleri bir bir itiraf ediyor. FETÖ’nün dünya çapındaki faaliyetlerini haber yapan hizmetnews sitesine bir yazı yazan Barkey o tarihte Büyükada’da ismi geçen diğer ajanlarla birlikte toplantı yaptığını kabul etti. Barkey 'in davet ettiği 10 CIA ajanı 15 Temmuz günü Türkiye'ye giriş yapmıştı.

Hedef gösterdi

Barkey, AKŞAM’ın haberinde belirtilen tarihte Büyükada’da bir “seminer” yaptığını ve bu çalışma için konunun uzmanlarının da Büyükada’ya geldiğini ve İran’ın komşularıyla ilişkisinin masaya yatırıldığını iddia etti. İsim vermeden AKŞAM’ı hedef gösterdi:” Gazetenin haberindeki bilgiler ancak Türk güvenlik birimlerinden elde edilebilecek bilgilerdir. Toplantıya katılan herkesin Türkiye’deki ve bölgedeki itibarı zarar görmüştür” dedi.

Teröre destek

Barkey yazısında terör örgütü liderine de sahip çıktı: Herhangi bir delil olmaksızın benim ve meslektaşlarımın böylece suçlanması ABD’yi zorlayarak Bay Gülen’in sınır dışı edilmesini sağlamak ve ABD’nin Suriye’deki Kürtlere verdiği desteği durdurmaya zorlamak için gerçekleştirilmiş sinsi bir çabadır.

PETERSON’U ES GEÇTİ

Barkey’in ABD’deki hapishaneden Türkiye’ye getirilen azılı katil Scott Peterson’in orada olmadığına ilişkin herhangi bir ifade kullanmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)