E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBarış Tansever dönerci oldu---

Barış Tansever dönerci oldu

Barış Tansever dönerci oldu
02 Kasım 2015 - 14:24 borsagundem.com

Borsa dünyasının ünlü isimlerinden Tansever, Lezzet Co. Döner markasıyla ilk şubesini açtı

İstanbul'un lüks mekanlarından Sunset'in kurucusu Barış Tansever, yiyecek, içecek sektöründe yeni bir yatırıma soyundu. Ayşegül Sakarya Pehlivan’ın Ekonomist’teki haberine göre Tansever, son dönemin popüler işlerinden biri haline gelen döner sektörüne adım attı. Lezzet Co. Döner markasıyla döneri marka haline getirmeyi hedefleyen Tansever'in asıl hedefi yurtdışına açılmak.

Barış Tansever, Lezzet Co. Döner'i kuzeni Ebru Tansever ve sektörde uzun yıllar üst düzey yönetici olarak çalışan arkadaşı Semra İnce ile ortak olarak kurdu. Şirketin CEO'luğunu Beru Tansever yürütüyor. İstanbul'da önümüzdeki birkaç yıl içinde beş res¬toran açmayı planlayan girişimcilerin hedefinde beş yıl içinde yurtdışında ise 50 şube açmak var.

İLK HEDEF AMERİKA

Nişantaşı'ndaki dükkanda altyapıyı oluşturan girişimciler, konsepti oturttuktan sonra yurt dışına açılmayı hedefliyor. Türkiye'de döner pazarının yüzde 90'ının kayıt dışı olduğunu belirten Barış Tansever, bu nedenle yurt dışında büyümeyi tercih ettiklerini belirtiyor. Tansever, "İlk hedefimiz Amerika ama farklı pazarları da inceleyeceğiz. Örneğin Çin'de çalışmalarımız sürüyor. Ortadoğu ülkelerinden Dubai ve Bahreyn'den teklifler gelmeye başladı" diyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)