E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBarcelona, Arda Turan ile ilgili kararını verdi---

Barcelona, Arda Turan ile ilgili kararını verdi

Barcelona, Arda Turan ile ilgili kararını verdi
03 Haziran 2019 - 17:51 borsagundem.com

Barcelona'nın Arda Turan ile ilgili transfer kararını verdiği ve oyuncuyu satamazsa 1 sezon daha Başakşehir'e kiralayacağı iddia edildi.

Medipol Başakşehir‘de kiralık olarak forma giyen Arda Turan hakkında Barcelona‘nın kararı belli oldu. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Katalan temsilcisi Arda Turan‘ı ya satacak, ya da bir sezon daha Başakşehir‘e kiralayacak. Barcelona‘nın Arda Turan ile birlikte toplam 6 futbolcuyla yollarını ayıracağı iddia edildi. Başakşehir‘in 2 yıl önce kiralık olarak kadrosuna kattığı Arda Turan hakkında Sport Gazetesi‘nde yeni bir iddia yer aldı. Arda Turan‘ın kadroda düşünülmediği ve uygun bir teklif gelmesi halinde satılacağı kaydedildi. Barcelona‘nun bu transferden elde edeceği geliri kazanç olarak göreceği ve teklif gelmemesi durumunda oyuncuyu bir sezon daha Başakşehir‘e kiralayacağı öne sürüldü. Barcelona‘nın Arda Turan dışında Cillessen, Denis Suárez, Rafinha, Andre Gomes ve Coutinho‘yu da satış listesine koyduğu belirtildi. (Futbol Arena)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah06 Haziran 2019 23:47

    Şimdi baktım 2015 yılı yaz döneminde 34 milyon avro bonservis bedeliyle barcaya transfer olmuş arda turan.atletico madride 2011 yaz döneminde 13 milyon avro bonservis parasıyla transfer olmuş şuan eleştiri yaptığınız arda o dönemde galatasaraya iyi para kazandırmış.ardanın kendisini eleştirmesi gerekir futbol olarak dibe vurduğu için ayrıca emre belözoğlu  4 yıl inter forma giydi fakat arda gibi aşama kaydedip daha büyük takıma transfer olamamış ve ingiltere de orta sıra takımı newcastle unıted transfer olmuştu.Türkiye de son 50 yılda yetişen en büyük 10 numara yetenek olarak sergen yalçındır fakat kariyer olarak hem ardanın hemde emrenin gerisinde kalmıştır böylede bir durum var.demek yetenek değil önce çok çalışmak.

  • Emrah06 Haziran 2019 23:04

    Nasıl şans eseri gidiyor? Arda 4 yıl atletico madrid te çok iyi top oynadı barca o dönem çok yüksek bonservis parası ödemişti madride. Ne çabuk unutuyorsunuz geçmişi o da ayrı konu arda başarısız son senelerde olabilir iyi çıkış yapması lazım tekrardan o da ayrı konu. Zaten messinin eleştirisi vardı arda turanla ilgili eskiden. 

  • Sinyor04 Haziran 2019 08:55

    Arda gibi siradan futbolcular sans eseri barcelonaya gidiyor ya ne diyeyim.bazilari bu dunyada cok balli. Ayarin olan annemizin ligine hosgeldin.

  • Türkoğlutürk 04 Haziran 2019 09:57

    Şans eseri i, torpille gitti. Bizim paramız ile

  • Cego 04 Haziran 2019 06:03

    Cumhurbaşkanı nın muhafız alayına girsin. Kibirliler aynı yerde

  • Cego 04 Haziran 2019 06:02

    Ahlakdışı hareketleri zaten orada oynayamayacağını belli etmişti. Zaten futbolcu luğu kalmadı yıllardır.

  • Ckync03 Haziran 2019 19:30

    Futbolcu değil valla. Messi ile 10 dakikada olsa oynadığını ve aynı takımda olduklarini düşünmek çok traji komik. Insanın inanası gelmiyor. Bence futbolcu değilde kabadayı veya mafya olması gerekirdi