E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Banyolarda kamera var!"---

"Banyolarda kamera var!"

Banyolarda kamera var!
21 Aralık 2013 - 06:35 borsagundem.com

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, bazı bakanların "Mahremlerini Gülen grubundan yetişmiş isimlere açmışlardır" iddiasında bulundu

Yeni Şafak gazetesi Ankara temsilcisi Abdülkadir Selvi dün yayımlanan köşe yazısında bazı bakanlar için “Koruma görevlilerinden, özel kalem müdürlerine ve danışmanlarına kadar, ‘Mahremleri’ni Gülen grubundan yetişmiş isimlere açmışlardı” iddiasında bulundu

Beklenen kabine revizyonunun Belediye Başkan adayı olan üç bakan ve operasyonda ismi geçen dört bakanla sınırlı kalmayacağını belirten Selvi, yazısında, “Bu bakanların bir kısmı bakanlığını Gülen hareketinin hizmetine sunan isimler. Koruma görevlilerinden, özel kalem müdürlerine ve danışmanlarına kadar, ‘Mahremleri’ni Gülen grubundan yetişmiş isimlere açmışlardı. Sonuç ne oldu? Peki sonuç ne olacak? Bu ikinci sorumdan, haklarında hazırlık yapılan yeni bakanları kast ediyorum. Bir türkü vardı. Karakol’da ayna var diye. Şimdi yeni bir beste var. Banyolarda kamera var diye...” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alim21 Aralık 2013 22:29

    Hırsızları aklama ve topluma yanıltma operasyonu başladı. AKP devrede

  • ah ah21 Aralık 2013 17:11

    adriyana lima ah ki ah o ne güzellik bir banyoda kamerada görsem:)))))

  • Hakan21 Aralık 2013 14:50

    Piskiyatri geleceğin mesleği. Paronoyaklar birbir artıyor. Tedavi edilmeliler şizofrene dönüşebilir. Yazman gereken varsa yosuzluk,rüşvet iltimas üzerine gidimeli, yoksa zaten baş tacımızsınız. Gülen grubunun yüzde 1 bile oyu yokmuş . Neden büyütüyorsunuz. Yüzde 54 olsun 53.