E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBalotelli: Prandelli erkekse...---

Balotelli: Prandelli erkekse...

Balotelli: Prandelli erkekse...
17 Ekim 2014 - 03:59 borsagundem.com

İtalyan milli futbolcu Balotelli, "Prandelli benim hakkımda gazetelere kötü şeyler söyledi. Bunu beklemezdim. Erkek adam sözünü yüzüne söyler" dedi

İtalya Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası'nda yaşadığı hezimeti değerlendiren Balotelli, "Prandelli benim hakkımda gazetelere kötü şeyler söyledi. Bunu beklemezdim. Erkek adam, söyleyecek bir şeyi varsa yüzünüze söyler" dedi.

Liverpool’un İtalyan forveti Mario Balotelli, Talksport’a yaptığı açıklamada, Cesare Prandelli hakkında ağır sözler söyledi.

Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’ndaki performansından dolayı suçlandığı için hayal kırıklığı yaşadığını belirten Balotelli, “Turnuva boyunca iki ya da üç şans buldum. Herkes İngiltere karşısında gol attığımı biliyor ancak daha fazlasını yapamazdım" dedi. Daha sonra Cesare Prandelli’nin de kendisini eleştirmesine değinen 24 yaşındaki golcü, “Prandelli bile hakkımda kötü şeyler söyledi. Maçtan hemen sonra gazetelere benle ilgili kötü şeyler söylemeli miydi? Bunu beklemezdim. Erkek adam, söyleyecek bir şeyi varsa yüzünüze söyler. Ben yüz yüze anlaşan, direkt bir insanım.” şeklinde konuştu.

“CONTE’Yİ ANLIYORUM”

Sözlerine, kendisini Euro 2016 Elemeleri’nde oynanan üç maçta da kadroya davet etmeyen İtalya Milli Takımı’nın yeni teknik direktörü Antonio Conte’nin kararını anladığını söyleyerek devam eden Gana doğumlu futbolcu, “Kadroda neden olmadığımı anlıyorum. Gol atamıyorum, ancak Pelle gibi diğer oyuncular bunu başarıyor. Yani takımda olmayı hak ediyorlar. Ancak İtalya’yı seviyorum kimse milli takımımla ilgili bir söz söylemez.” dedi.
Balotelli, İtalya’yla birlikte 2014 Dünya Kupası’nda mücadele etmişti. ‘Gök Mavililer’, turnuvada, Uruguay, İngiltere ve Kosta Rika’nın yanında yer aldığı D Grubu’nu üçüncü sırada tamamlayarak ikinci tura yükselememişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)