E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Selçuk'tan LGS'de aynı soru iddiasına ilişkin açıklama---

Bakan Selçuk'tan LGS'de aynı soru iddiasına ilişkin açıklama

Bakan Selçuk'tan LGS'de aynı soru iddiasına ilişkin açıklama
08 Haziran 2021 - 16:07 borsagundem.com

LGS'de aynı soru iddiası üzerine Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Örnek sorularımız herkes için örnek oluyor. İtiraz yolları belli müracaat yolları belli' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kalaba Kent Meydanı'nda düzenlenen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası Final Programı"na katıldıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Bakan Selçuk açıklamasında, 'Somut olmayan söylemlerle, dedikodularla hareket etmek yerine çok daha kanıta dayalı ve neyin ne olduğunu ortaya koyan ifadelerle ortaya çıkılsın istiyoruz. Bu konuyla ilgili müracaat yolları belli, itiraz yolları belli. Soruların kendisiyle bir itiraz yok. Şu söylenebilir böyle bir delili olmazsa böyle somut şeyler olmazsa bu konuda daha dikkatli olmaları. Herkese daha dikkatli olmasını tavsiye ederim. Bu bir sıralama ile ilgili bir konu. On binlerce başarılı olan ,çocuğumuz olduğunda başka problemler ortaya çıkıyor. Kontenjanımız belli. Arkadaşlarımız her türlü gereken tedbiri alıyorlar.' dedi.

"PROJEMİZE BAŞLADIK"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "15 bin mahallede 15 bin okulumuz aynı zamanda 'Hayat Boyu Öğrenme Merkezi' olsun istiyoruz. Allah'a şükür bu projemize de başladık." dedi.

Selçuk, Kalaba Kent Meydanı'nda düzenlenen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası Final Programı"nda yaptığı konuşmada, öğrenme kavramının hafta, yıl gibi ifadelerle sınırlandırılmaması gerektiğini belirtti.

Hayat boyu öğrenmenin bir gün veya bir haftada ele alınacak mesele olmadığını vurgulayan Selçuk, bu programa Türkiye'de gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini ve bundan dolayı programı sürekli geliştirmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Selçuk, hayat boyu öğrenme programında bireysel, toplumsal gelişimi ve istihdamı esas aldıklarına işaret ederek, eğitimin okulla sınırlı kalamayacağının, eğitimin hayat boyu her mekanda ve zamanda yürütülmesi için ortam hazırlanması gerektiğinin altını çizdi.

Bakan Selçuk'tan telafi eğitimi açıklaması

 

Bakan, Selçuk'tan "Yeni eğitim yılı ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt

 

LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)