E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Koca'dan vatandaşlara iki doz aşı çağrısı---

Bakan Koca'dan vatandaşlara iki doz aşı çağrısı

Bakan Koca'dan vatandaşlara iki doz aşı çağrısı
20 Temmuz 2021 - 22:26 borsagundem.com

Bakan Koca yaptığı açıklamada "Bugünkü yeni vaka sayısı 8 bin 780 Türkiye'nin her yerinde aklımızda olsun hatırlatmasını yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımla vatandaşları iki doz aşı olmaya davet etti.

Koca , "Kalıcı çözüm, aşıyla kazanılacak bağışıklıktır" dedi.

Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İki doz aşı vaka sayılarının önünü keser. İki doz aşı vaka sayılarında artık geri dönüşü olmayacak düşüşü sağlar. Bayramın tadını bozmadan çok dikkatli olalım. Kalıcı çözüm, aşıyla kazanılacak bağışıklıktır. Bugünkü yeni vaka sayısı 8 bin 780 Türkiye'nin her yerinde aklımızda olsun" ifadelerine yer verdi.

​Sağlık Bakanlığı Türkiye'de bugün 198 bin 537 Kovid-19 testi yapıldığını 8 bin 780 kişinin testinin pozitif çıktığı, 46 kişi hayatını kaybettiğini açıklamıştı. 

Türkiye'de son 24 saatte 8 bin 780 yeni vaka tespit edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adil22 Temmuz 2021 22:16

    Ben sürekli sarmısak kullanıyorum maşallah sağlıklıyim sarmısak hertürlü virüs ten koruyor bence aşı dan daha etkili neden bu onermiyorlar aşı olanlarda virüs oluyor maske takanlarda virüs olur nedendir ben anlayamadım

  • Turan 21 Temmuz 2021 22:20

    Aşı saçmalığı son bulmalı. Sözde salgının öldürme oranı %1 seviyelerinde, hayatta kalma oranı ise %99 seviyelerinde. Ayrıca 2 doz aşı olanda hastalığa yakanıyor açıklanan verilere göre. O zaman neden aşı olayım ki. (örn. ameliyat olacaksın, iyileşme oranın %1. Buna göre bıçak altına ystarmısın) Ben hasta olmak istiyorum belki. Zorunlu aşıya hayır.

  • Bir Görüş21 Temmuz 2021 00:32

    Aşıdan kaçınanların bu işi ciddiye almadıkları anlaşılmaktadır, ciddiye almadıkları gibi toplum için de risk teşkil etmektedirler. Her vatandaş sorumluluğunun gereğini yerine getirmelidir, aksi halde yaptırım ıygulanmalıdır. Halk sağlığı aşı olmak istemeyenlerin hak ve özgürlüğünden öncedir. Diğer taraftan sosyal medyada yalan yanlış bilgilerle halkı aşı konusunda yanıltan ve ysnlış yönlendiren şarlatanlara gerekli yaptırımlar uygulanmalıdır. Bu sorumsuzların sebep olduğu ağır bedeli vatandaş ödemek zorunda değil.

  • Kerim21 Temmuz 2021 10:34

    Ası olmazsan hastalık ve ölme yüzdesi kac diye sor birde sakatlık var

  • Davut21 Temmuz 2021 08:03

    Aşı koruma yüzdesi kaç.