E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Koca'dan Behzat Uygur'a cevap: Sizin sıranız gelmişti zaten---

Bakan Koca'dan Behzat Uygur'a cevap: Sizin sıranız gelmişti zaten

Bakan Koca'dan Behzat Uygur'a cevap: Sizin sıranız gelmişti zaten
09 Haziran 2021 - 00:10 borsagundem.com

Behzat Uygur'un müzisyen göndermeli aşı tepkisini Bakan Koca, "Sizin sıranız gelmişti zaten" sözleriyle yanıtladı

Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin bugün itibaren aşı olmaya başlayabileceğinin açıklamasından sonra Behzat Uygur'un yıllar önce çıkardığı şarkı olan 'Abdülkadir' ile tepki göstermesine Bakan Koca'dan esprili bir yanıt geldi. Bakan Koca, "Tiyatrocular yok. Acaba Abdülkadir albümünden müzisyen olarak değerlendirilir miyiz?" tweetini alıntılayarak, "Behzat Bey, sizin sıranız gelmişti zaten yaş grubunuz sebebiyle. Merak etmeyin, tiyatrocularımız ilan ettiğimiz kapsama dahil" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin bugün itibaren aşı olmaya başlayabileceğini açıklamasının ardından ünlü tiyatrocu Behzat Uygur, Twitter üzerinden uygulamanın tiyatrocuları kapsamadığını söyledi.

"MERAK ETMEYİN TİYATROCULAR KAPSAMA DAHİL"

Bu gelişme üzerine Bakan Koca, Uygur'un "Tiyatrocular yok… Acaba Abdülkadir albümünden müzisyen olarak değerlendirilir miyiz?"tweetini alıntılayarak, "Behzat Bey, sizin sıranız gelmişti zaten yaş grubunuz sebebiyle. Ama merak etmeyin, tiyatrocularımız zaten ilan ettiğimiz kapsama dahil" yanıtını verdi. Behzat Uygur'un ağabeyi Süheyl Uygur'la yaptığı 'Abdülkadir' albümüyle müzisyen kategorisine girip girmeyeceğini sorması ise dikkatlerden kaçmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.09 Haziran 2021 14:42

    SAYIN BAKANIM SİZ DE 65 YASINDASINIZ AMA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BELKİ DE HERGÜN MUTLAKA MASKENİZİ TAKARAK BİNİYORSUNUZ AMA BEN MASKE TAKARAK BİNEMİYORUM SİZE BULAŞMAYAN VIRÜS BANA NE DIYE BULAŞSIN ? BU UYGULAMA HAKSIZLIK DEĞİL MI ?

  • Saadet Erol09 Haziran 2021 10:11

    74 yaşındayım toplu ulaşimdan faydalanamıyoruz en yakın polikliniğe bile taksi ile gitmek zorundayım rutin kan testlerimi yaptıramıyorum öğlene doğru bütün otobüsler boş geçiyor saatli olarak binmek için izin rica ederiz.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ09 Haziran 2021 09:39

    adam resmen dalga geçmiş ben 59 yaşındayım bunun yaşıda 58 olup aşı sırası çoktan geldi.bizler randuvumuzu aldık elimizi kolumzu sallayarak gittik 5 yıldızlı oteller konfurundaki şehir hastanemizde sıra dahi yoktu hemen eşimle birlikte 2 .ci aşımızıda olduk.bunların işi gücü bu hükümetimize karsı irentileri var.kendisine sorun bakalım yaşıda müsait ben gayet hatırlıyorum 1970 yıllarında chp var dı hükümette cimento tüm akaryakıtlar tüp, çimento margarin ilaç yoktu doktur yoktu ilimizde bilemediniz 50 tane otomobil var idi şimdi bakın cennette yaşıyoruz.ülkeni sevmiyorsan gider sevdiğiniz ülkede rahat yaşarsınız.

  • Bir yorum09 Haziran 2021 13:12

    Aşağıdaki Dünyasız  20 yıl öncesi gibi hastane kuyruklarını, gecekondu tarzı yaşamı, pis ve kirli havalı havayı, ilaç kuyruklarını,  batan bankaları batık şirketleri özlemiş olabilirsin ama bu senin sorunun!  Bütün bunları hatırlatınca başkalarını cahillikle suçlayan ahmak!  Geldiği zaman yatırımları  dahi durduracağını ayan beyan ilan eden deftersizlerin peşinden gitmek ahmaklığın ve katmerli cahilliğin tam da sen de gerçekleştiğini görmekteyim!  Rahşan affıyla ssk yolsuzluklarından yırtmış çarkçıbaşı ive ortaklarını bu ülkenin  başına bela ettirmeyeceğiz.  Senin gibilere çaksan girmez  ayrı konu ama gençlik sizin gibi aptal ve ahmak değil!  Aklı başında pek çok insan sayesinde bu ülke huzura kavuşacak.  Bıden dostu chp emperyalizme karşı değil Türkiye düşmanları ile beraber. Öğretmen olma seni zavallılıktan kurtarmıyor.  Yetiştirdiğiniz   gençlik ortada.

  • bu dünyadan biri09 Haziran 2021 11:04

    İşsizlik yüzde 25, enflasyon yüzde 40, faiz yüzde 19, dolar 8,5 lira. tüm bunları saymazsak cennet tabi ki. 1970 lerdeki Türkiye ile 2020 yi karşılaştırmakta tam senin gibi cahile göre. Bu arada benim yaşım da 57 ve emekli bir öğretmenim. Senin gibileri iyi tanırım. Gençlere yalan yanlış şeyler anlatma. 1970 lerde tüm dünya bu kadar bolluk içinde değildi. 1970 lerdeki Amerikan ambargosunun nedeni Kıbrıs Barış Harekatıydı. Ecevit Emperyalizme karşı dik durduğu için cezalandırıldı. 

  • komik09 Haziran 2021 09:38

    Soytarı, Allah bilir ya aşısını da olmamıştır...

  • ase5309 Haziran 2021 09:28

    isleri güçleri algı, hem aşı olmuyor hem bize sıra ne zaman gelecek diyor

  • Erol g.09 Haziran 2021 07:47

    65 YAŞ VE ÜZERİ OLANLARDAN SAĞLIK BAKANI TÜCCAR SANAYICİ OLMAYANLAR AŞILARINI OLSALAR DAHİ NEDEN HALA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BINDIRILMIYORLAR ? YOKUŞLARI YÜRÜYEREK ÇIKARKEN NEFES NEFESE KALIP KALP KRIZINDEN ÖLECEĞIZ SAYIN BAKANIM