E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Fakıbaba'dan ucuz et müjdesi---

Bakan Fakıbaba'dan ucuz et müjdesi

Bakan Fakıbaba'dan ucuz et müjdesi
01 Ekim 2017 - 11:30 borsagundem.com

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, et fiyatlarıyla ilgili olarak müjdeli bir haber verdi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Et ve Süt Kurumu tarafından büyük market zincirlerine kurulacak reyonlarda halka ucuz ve sağlıklı et sunacaklarını söyledi.

Bir televizyon kanalında konuşan Fakıbaba, Et ve Süt Kurumunun büyük marketlerde reyon kiralayacağını, bu reyonlarda vatandaşa uygun fiyata et satışının yapılacağını kaydetti.

Fakıbaba, bu konuda talimatın bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildiğini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim01 Ekim 2017 22:51

    Tek bir soru.Bugüne kadar neden yapmadınız?

  • Gknm01 Ekim 2017 15:49

    Karkas yerli dana eti maliyet 28.5 % 26 kemik oranı artı soğutma maliyeti hesabını siz yapın ona gore fiyat ortaya çıkar yem pahalı koylu ne yapsın yine taşıma su isi yine devlete zarar sonrada zam

  • Karsli01 Ekim 2017 14:35

    Lütfen et süt mağazası karsa getirisin

  • Karslı01 Ekim 2017 14:34

    Kars ilk sirada olsun

  • serdar01 Ekim 2017 13:39

    beyler ucuz et dedigi turkiyede yetisenn hayvanlar degil haberiniz olsun romanyada yada diger bolgelerde yetisen hayvanlar bizim hayvanlarimizdan cok. farkli ona gore neyse yiyin tat bakimindan alnlatsiniz

  • Ali01 Ekim 2017 13:20

    Romanyada Bulgaristandan gelen kesilmiş ithal et belki domuz etti belki eşek, at, ve ya hasta hayvanın etti ya da köpek etti olabilir ucuza satılacak olan etleriniz uyu Türkiye'm yat yat uyu uyu yat yat kalk

  • haram01 Ekim 2017 12:51

    İslamda komisyonculuk, depolayıp fiyat şişirme haramdır. Bu kadar faize karşısınız madem neden aracılara engel olmuyorsunuz. Faiz islamda riba diye tanımlanır bizim halk okumadığı için bilmez sadece mevduat hesabı değildir. Hocalar nedense böyle konulara hiç değinmez. Emflasyon olan ülkede mevduat da haram mıdır bu bile tartışılır. Haram olan esas olarak adaletsiz ekonomik sistem, vergi sistemidir. İslam haksızlığa müsaade etmez.

  • kemal akar01 Ekim 2017 12:44

    yani avm de yan tarafta daha yüksek fiyata et satılırken bitişikte et süt kurumu daha ucuza et satacak öyle mi? kargalar bile güler.hayvancılık sektörü yandaşların elindeyken et fiyatları her gün daha da artmaya mahkumdur.

  • bilge01 Ekim 2017 12:16

    zaten siz niye bakansınız anlayan var mı ? bakan demek kendi alanından sorumlu, bakan olduğu alanda uzman yetkin kişi demek değil midir ? sadece emir uygulayan bakanlar demek ki yetkin, bilgili değil. Cb herşeyi biliyor ama bunlar bilmiyor. Cb nımız dünyadaki en bilgili insan. Bilmediği herhangi birşey yok.

  • Geç bunları01 Ekim 2017 11:56

    Yem pahalı.Hayvancılığa önem verilmiyor.Yeterli Et üretimi yok.Talebi karşılamıyor.Saçma sapan yöntemlerle Et fiyatlarını düşürmek mümkün değil.