E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Akar'dan Fransa'ya tepki---

Bakan Akar'dan Fransa'ya tepki

Bakan Akar'dan Fransa'ya tepki
11 Nisan 2019 - 17:51 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, telefonda görüştüğü Fransız mevkidaşı Florence Parly'e, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, 24 Nisan'ı sözde Ermeni soykırımını anma günü ilan etmesinden duyulan rahatsızlığı iletti.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada, Bakan Akar'ın Fransız mevkidaşı Florence Parly ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği bildirildi.

Görüşmede, Suriye’de yaşanan son gelişmeler ve iki ülke arasındaki savunma işbirliği konuları hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.

Görüşmede ayrıca, Fransa’nın 24 Nisan ile ilgili kararından duyulan rahatsızlığın da Fransız Bakan'a iletildiği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemalettin uncuoğlu12 Nisan 2019 00:14

    bu olaylara konuşmak hiç gereksiz.onlara gereken yanıtı sanayileşerek verebilirsiniz.ne zaman ülkede biraz karışıklık olsa vanpirler ortaya cıkıyor CHP de bayram ediyor bu olayı ranta çevirmeye çalıştınığı düşünüyorum.chp nin neden hiç sesi çıkmıyor.sonrada çıkıp bu ülkeyi yönetmeye aday oluyor.yazıklar olsun Atatürk ün partisini ne hale getirdi kılıçtaroğlu.

  • ALAATTİN CAMGÖZ11 Nisan 2019 18:25

    ne abd ne italya nede fransa bunlar ile konuşmayacaksın.acilen döviz dengesini artı şeklinde sağlayacaksın.bunların zayıf tarafı ne otomobil tüm silah sanayı eğer bunları acilen hayata geçir isek işte bunları bitiririz yoksa ekonomimizi hep böyle sarsarlar .bu yapılanların hepsi boş bence.mesala bir otomobil yapsak iyisinden fiat ve renault otomobil fabrikaları kapanır ise bunların istediği bizim ülke olarak ileri gitmememiz.vesselammmmmmmmmmmmmmmmm