E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Akar ve komutanlar sınır denetiminde---

Bakan Akar ve komutanlar sınır denetiminde

Bakan Akar ve komutanlar sınır denetiminde
25 Aralık 2022 - 14:00 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Akar, beraberindeki komutanlarla Hatay'a gitti. Akar, Suriye sınırında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Hatay'a gitti.

Hatay Havalimanı'nda 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak ve öteki yetkililer tarafından karşılanan Akar, beraberindeki komutanlarla Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi Sektör Komutanlığına geçti.

Tören mangasını selamladıktan sonra Harekat Merkezi'ne geçen Akar, faaliyetlere ve sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.

Bakan Akar ve TSK komuta kademesinin, Suriye sınır hattındaki inceleme ve değerlendirmeleri devam ediyor.

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Twitter hesabından yapılan inceleme ve denetlemelerden görüntüleri paylaştı. 


Akar: NATO'nun Yunanistan'a 'dur' deme zamanı geldi

Bakan Akar'dan Yunanistan'a radar kilidi tepkisi

Bakan Akar'dan Yunanistan tepkisi

Bakan Akar: Terör örgütünde çöküş hızlandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı25 Aralık 2022 22:20

    dünya parisi gördü bu hayinler cennette köşkde versen orayı cehenneme çevirecek kadar namertler en dogru karar pkk lıyı her nerde görülürse orda gebertip imha etmekten başka çare yok.

  • Mucise Reis : )25 Aralık 2022 17:33

    Allah şükür ediyoruz. yüzlerd ekomutanın hapislere atılması, binlerce kişinin bazı kişilerce ordu personeline girmesine rağman bu millet ordusunu kısa sürede revize etmeyi başardı. Allah acıdı halimize. Ordumuz kumpaslara rağmen dimdik ayakta. Ordu kendi kendini karışılmadığında işte böyle temizleyebiliyor Allahın takdiri var bu işte. Umarız yine aynı hataları, aynı kişiler yapmazda ülkemize düşmanın gözü olmaz...

  • Mucise Reis ;)25 Aralık 2022 20:49

    Hayali bilgilerinizi buyrun delillendiriniz. İddalarınız var ise, buyrun belgeleyin. o onu yapmış salla... bu bunu yapmış salla beriki dinsiz salla, öteki ermeni salla... :D Peki o KANDİL dnen yer neden kılıçdaroğlu konvoyunsa saldırıyor, saldırıda 1 vatan evladı şehit oluyor ? Eee kandil destekliyorduya ?... Otobüsler ile Hatay sınırına gelen pyd liler, lahmacunlar alıp karşılayanlar ...Apo mektubu okuyanlar.. TRT de çıkıp kırmızı bültenli takım elbiseli kandil temsilcileri... vb. vb. Ya  ne oldu ? buyrun sıra sizde iddalarınızı delillendirin (youtube yazın dediklerimi görün... 15 temmuz öncesi yazmadım bile...)

  • ert25 Aralık 2022 18:35

    seninde ne oldugun bellisiz hem nala hem mıha vuruyorsun bukalemun gibi renk degistiriyorsun bir dik dur da

  • ALİ KODUŞ25 Aralık 2022 17:57

    Kandil neden muhalefeti destekliyor söylermisin.

  • YUSUF KALEKAPISI25 Aralık 2022 17:56

    öyle deme muhalefetin hal ve hareketlerini oldukca sıkıntı yaratabilir gelecekte.yaptıklarını iyi analiz edemiyorsun galiba.

  • AHMET ÖZBİLEN25 Aralık 2022 16:22

    şu hainlere artık dersini verelim ve ülkemizdeki suriye lilerin en azından 3 milyonunu geri gönderelim.