E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Gündüzünüzü gece gibi örtmeye koşa koşa, kanımızla, canımızla geliriz---

Bahçeli: Gündüzünüzü gece gibi örtmeye koşa koşa, kanımızla, canımızla geliriz

Bahçeli: Gündüzünüzü gece gibi örtmeye koşa koşa, kanımızla, canımızla geliriz
18 Eylül 2022 - 17:28 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "(Yunanistan Başbakanı Miçotakis) Gündüzünüzü gece gibi örtmeye, tacizlerinizin bedelini misliyle ödetmeye seve seve, koşa koşa, kanımızla, canımızla geliriz." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'da 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net mitinginde Kayseri'de konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

Türkiye geçmişinden kaçan, kendine güveni olmayan ülke durumuna düşürülmek istenmektedir. Bunun adı zillettir. Tarihimizi yargılıyorlar, milli birlik ve dayanışma azmimizi kurcalıyorlar. Hak, hukuk ve adalet kavramlarının içini boşaltıyorlar.

Münafık muhterislere sesleniyorum. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var. Davetsiz gelen döşeksiz oturmaya mahkumdur.

Anket şirketlerini para ile yemleyip MHP ile ilgili kara kampanya düzeneği kuruyorlardı. Yüzleri kızarmadan yıkım planı yapıyorlardı. İşte görsünler buradaki heybeti, haşmeti...

6'LI MASAYA GÖNDERME: İSİM VE İCAZET ALAMADILAR

Zillet İttifakı aday konusunda henüz isim ve icazet alamadı. Zillet ittifakının istikameti şaşmıştır. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Sözümüz senettir. Türkiye çıkmaz sokaklarda zaman kaybedemez. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Son günlerde tarihimizi tartışmaya açma densizlikleri vandal bir ilkesizlik düzeyine ulaşmıştır. Dünyanın hiçbir yerinde atasına, milli anılarına ülkemizdeki bir güruh kadar yıkıcı, yaralıyıcı konuşan yoktur. 

"Tacizlerinizin bedelini misliyle ödetmeye kanımızla, canımızla geliriz"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "(Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi’nde liderlerle fotoğrafı) Aktif bir diplomasiyle bölgemizde ve küresel zeminde barış kuşağı tesis etmek için mücadele eden itibarlı bir Türkiye fotoğrafı herkesin dikkatini çekmiştir." dedi.

Bahçeli, "(Yunanistan Başbakanı Miçotakis) Gündüzünüzü gece gibi örtmeye, tacizlerinizin bedelini misliyle ödetmeye seve seve, koşa koşa, kanımızla, canımızla geliriz." şeklinde konuştu.

MHP Lideri Bahçeli, "Karabağ'da provokasyon üstüne provokasyon yapan, kardeşlerimizin kanını döken caniler, Türk'ün azameti karşısında tutunamaz." ifadelerini kullandı.

MHP'li belediye başkanına silahlı saldırı

Devlet Bahçeli: İdam gelmeli

Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na elektrik tepkisi

Tunç Soyer'e Bahçeli ve Ömer Çelik'ten tepki

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.