E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Andımız etnik bir ifade değildir---

Bahçeli: Andımız etnik bir ifade değildir

Bahçeli: Andımız etnik bir ifade değildir
23 Ekim 2018 - 11:32 borsagundem.com

MHP lideri Bahçeli ''Papaz kararına ses çıkaramayanlar, andımızın okunduğunu duyunca ayağa kalkmışlar. Andımız etnik bir ifade değildir'' dedi

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Danıştay'ın andımız kararı ile ilgili ''Takdir ve tasvip ediyoruz. Papaz kararına ses çıkaramayanlar andımızın okunacağını duyunca ayağa kalkmışlar, hukuktan bahsetmeye başlamışlar'' dedi.

Bahçeli'nin açıklamalar şu şekilde:

MHP'nin yarım asırlık mücadelesinde millet anlayışı uzaklaştırıcı olmamıştır. Kültürel eksende 'Ne mutlu Türk'ün diyecek' eksende yer almıştır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda millet kavramı birleştiricidir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları eşittir. Partimiz ülkemizde yaşayan kardeşlerimizi Türk milleti kavramı içerisinde kucaklamaktadır. Kültürlerin üst kimlikle buluşması asıl ve esastır. Türklük üst kimliktir. Elbette Türküz, Türkçüyüz. Andımız Türk milletinin ruh kökünden kopmuştur. Danıştay çözülme sürecinin kötü bir hatırasını söküp atmıştır. Doğru yapmıştır. Çözülme sürecinin kamburundan kurtulmuştur. Bu hazımsızlığın maksadını nasıl yorumlayalım? Neymiş, Danıştay sınırlarını aşmış, kendisini yürütmenin yerine koymş. Bunların hepsi zırvadır, temelsizdir. Papaz kararına ses çıkaramayanlar, andımızın okunduğunu duyunca ayağa kalkmışlar. Andımız etnik bir ifade değildir. Türk'üm demek ayıp mıdır, doğruyum demek yanlış mıdır? Bize kırmızı çizgi hatırlatması yapan gafiller utanmasınlar ki, MHP'nin kırmızı çizgisi Türklüktür. Biz ne faşist, ne kafatasçıyız. Türk olmanın bir bedeli varsa, can feda olsun. Türklükten taviz vermeyiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Değerlendirme23 Ekim 2018 13:42

    Bahçeli sanki Truva atı.Sizin Türk milliyetçiliğinizi biz çok iyi biliyoruz. Bunların milliyetçiliği içi boş milliyetçilik.

  • erol g.23 Ekim 2018 13:26

    TÜRKİYE CUMHURİYETİNE BAĞLILIK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN YURT İÇİ/DIŞI ÇIKARLARINI KORUMAYI/SAHİP ÇIKMAYI ESAS ALAN YENİ ANTLAR YAZILMALI/OKUNMALI ABD'NİN MİLLETİ/DİNİ HANGİ MİLLET/DİN/HEZHEP ? ONLARDA DA HER MİLLETTEN/DİNDEN/MEZHEPTEN İNSAN YAŞIYOR AMA VATANDAŞLARI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNİN ÇIKARLARINA KORUYACAKLARINA DAİR YEMİN EDİYORLAR ANDIMIZDAKİ SON KITA "VARLIĞIM TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN " ŞEKLİNDE YAZILSA/OKUNSA EN GÜZELİ OLURDU VATANDAŞLARIMIZ ARASINDA MİLLET/DİN/MEZHEP/İNANÇ AYRIMI YAPILMAMALI ÖNEMLİ OLAN HER VATANDAŞIMIZIN ÜLKEMİZ ADINA YARARLI İŞLER YAPARAK ÜLKEMİZİ İLERİ/GELİŞMİŞ/MEDENİ ÜLKELERİN ÖNDERLERİNDEN YAPMASIDIR

  • Değerlendirme23 Ekim 2018 12:12

    Amerikalılar ne şekilde plan yapıp uygulayacaklarını iyi biliyorlar.Behceliyi kışkırt yetiyor hemen piyasalar allak bullak.Bundan sonra Amerikalılar bu işi çok iyi biliyor valla

  • R Demir23 Ekim 2018 12:07

    Devlet Bahçe senin nekadr bagırıp seslendigini unutmadık ben gelirsem Apo yu İdam etcem diyerek halatı atmıştın unutmdık seni bahçe 360 derece dönüş yapan kimdi?