E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Alayının hevesi ham armut gibi kursaklarda kalacaktır---

Bahçeli: Alayının hevesi ham armut gibi kursaklarda kalacaktır

Bahçeli: Alayının hevesi ham armut gibi kursaklarda kalacaktır
19 Mayıs 2020 - 08:32 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” nedeniyle yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı’nın 19 Mayıs 1919 duruşu sergilendiğini belirtti.

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

Hala yol haritamız: 19 Mayıs Türk tarihinin müstesna bir anı, yankıları bugünlere kadar uzanan, tesiri ve ortaya çıkardığı neticeleri hâlâ ufkumuzun yol haritasını çizen bir kader ve kavşak noktasıdır. 19 Mayıs 1919’un destansı haysiyet ve hayatiyetinden sapmak sonu meçhul ve metruk akıbetlere neden olacaktır. Türkiye üzerinde kirli oyun kurup işbirlikçi figüranları sahneye süren, kindar ve kifayetsiz muhterislerle senaryo hazırlayıp her fırsatta servis eden iç ve dış mahfillere en uyarıcı cevap 19 Mayıs 1919’un zamanlar üstü mesajında saklıdır.

Masaya ümit bağlama: Hiç kimse sipariş masa kurup ihanet ve işgal emellerini aklama ve temize çıkarma ayıbına ümit bağlamamalıdır. Memleketi kırık dökük masalara sığdırmaya çalışanların acıklı sonlarından ibret almak isteyenler, Mondros’tan Sevr’e kadar uzanan ihanet ve istila sürecinin nasıl yerle yeksan edildiğini unutmamaları ikazen tavsiyemizdir.

Siyasi kalpazanlığın yamaları: Milletvekili transfer borsası kurup korsan siyaset ticaretine bel bağlayanların Gazi Meclisi’mizin saygınlığına gölge düşürme çabaları Türkiye’nin ayak bağı ve ağır yüküdür. Omuzunda Türk tarihinin sorumluluğu olan Türk milleti bu siyasi kalpazanlığın yamalarını 19 Mayıs coşkusuyla yırtacak, kurtuluşumuzun yegane kudreti olan iradesini ona buna peşkeş çektirmeyecektir.

Ham armut gibi: İlk adımla ilk kurşunun emaneti milli vicdanlarda hala diridir. Ne FETÖ, ne PKK, ne de bunların mihmandarlığına soyunan siyasi çürümüşler Türkiye’nin tarihi haklarına, bağımsızlık ve beka namusuna zarar veremeyeceklerdir... Bütün art niyetli kurgular, şirret kampanyalar, melun tuzaklar boşunadır. Çünkü alayının hevesi ham armut gibi kursaklarda kalacaktır.

Güçlü ve lider Türkiye: Cumhur İttifakı, 19 Mayıs 1919’un duruşuyla bezenmiş ve billurlaşmış, bu sayede de geleceğin güçlü ve lider ülke Türkiye’sinin mimarı ve mihrabı unvanına kavuşmuştur.

Biden seçilirse o boru hattını iptal edecek

Trump'tan DSÖ'ye reform için 30 gün süre

KKTC'de Kovid-19 yasaklarının büyük bölümü kaldırılıyor

Kazımi kabinenin tamamlanması için destek istedi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ..19 Mayıs 2020 13:47

    bu nasıl benzetme bi normal konuş ya

  • blabla19 Mayıs 2020 12:39

    elektriğini suyunu ödeyemeyenler dünya kadar banka borcu olanlar çoluğunu çocuğuna eşini söz geçiremeyenler ailelerini yönetemeyenlerin hepsi kokuşmu fikir ve düşünceleriile başkalarına saldırıyorlardı

  • Alp cem 19 Mayıs 2020 12:09

    Ya he he EYT. İşsizlik ağzına bile almıyor. He he deyin siz o konuşur durur sandık günü gelir :=) nokta. Halk boş tencereyi affetmez

  • HALK19 Mayıs 2020 14:10

    Blader halkın sözcülüğü sanamı düştü, sen kendi adına konuş, halk kime ne diyeceğini kime oy vereceğini bilir. Akılı başkalarına veriyorsunuz kendinize kullanacak akıl kalmıyor sonra.

  • ALEVİ DİNİNDENİM19 Mayıs 2020 11:45

    Galiba bazılarının ve birilerinin kafası karışık, diyelim ki bir ülkede siyaset yapıyorsunuz ve bu ülke bu dünyada değil ve bu ülkede  diyelim ki türksün birde  ırkçı türkçülük siyaseti yapıyorsunuz birde bakıyorsunuz ki  türke ve türkçülüğe düşman olanlara hizmet etmeyi siyaset zannediyorsunuz.insan aynaya bakıp yahu ben hani türktüm demez mi,  bu nasıl bir siyaset anlayışıdır demez mi.Bu siyaset tarzını anlayan varsa anlatsın. Bu siyaset tarzı ancak ruhu buruşuk kafası karışık olanların yapacağı siyaset tarzı der , mahalle arası siyasetine uygar dünyada yer yoktur bu siyaset tarzı çöplüktür dersiniz. AKLINI BİLİME YÜZÜNÜ AYDINLIĞA GÖNLÜNÜ ANADOLUNUN ÖĞRETMENİ PİRİMİZ BEKTAŞİ VELİYE  ve BEKTAŞİ BABASININ HAKİKATİ SÖYLEYEN İNSANLIĞINA YÖNELİRSİNİZ.,UYGAR DÜNYADAN VE GERÇEKLERDEN UZAK KENDİ MENFAATİ İÇİN  SİYASET YAPANLARA İSE SIRTINI DÖNERSİNKİ GELECEĞİNİZ KARARMASIN.

  • BİR DOST19 Mayıs 2020 15:40

    Bukelemun bladerim polomik yapman milliyetçi muhafazakarların oy verdiği partiyi değiştirmez. Kendine güzel isim bulmuşsun bukelamuna döndünüz ne yapacağınızı şaşırdınız. çalışın çalışın..

  • Bukalemun seni19 Mayıs 2020 14:52

    Bir dost denen bukalemun, milliyetçi muhafazakâr mı ? Ulan oy için ne diyeceğinizi, nereye döneceğinizi şaşırdınız. Diyarbekirli kürt kardeşlerim, Adanalı milliyetçi kardeşlerim, ermeni kardeşlerim, gürcü kardeşlerim, Osmanlı torunu, kayı boyu, sn.Öcalan, Okyanus ötesine selam, dön gel bu hasretlik bitsin. Allah sizin menfaat düşkünlüğünüzden korusun bu ülkeyi

  • BİR DOST19 Mayıs 2020 14:16

    Milliyetçi muhafazar tabanı olan AK parti ile değil, Sol-kominist tabanı olan CHP-HDP-İP ile siyaset yaparsa milliyetçi olur diyorsun yani. Allah akıl verirken  ne yapıp mahrum kaldığınızı merak ediyorum.

  • Vatandaş 19 Mayıs 2020 11:41

    Parti değiştiren istifa ve butüm hakların iptal etin

  • ALEVİ DİNİNDENİM19 Mayıs 2020 11:26

    Galiba bazılarının ve birilerinin kafası karışık diyelim ki bir ülkede siyaset yapıyorsunuz ve bu ülke bu dünyada değil ve bu ülkede  diyelimki türksün birde  ırkçı türkçülük siyaseti yapıyorsunuz birde bakıyorsunuzki  türke ve türkçülüğe düşman olanlara hizmet etmeyi siyaset zannediyorsunuz insan aynaya bakıp yahu ben hani türktüm demez mi  bu nasıl bir siyaset anlayışıdır demez mi bu siyaset tarzını anlayan varsa anlatsın.Bu siyaset tarzı ancak ruhu buruşuk kafası karışık olanların yapacağı siyaset tarzı der mahalle arası siyasetine uygar dünyada yer yoktur bu siyaset tarzı çöplüktür der.AKLINI BİLİME YÜZÜNÜ AYDINLIĞA GÖNLÜNÜ ANADOLUNUN ÖĞRETMENİ PİRİMİZ BEKTAŞİ VELİYE DÖNER BEKTAŞİ BABASININ HAKİKATİ SÖYLEYEN İNSANLIĞINA ,UYGAR DÜNYADAN VE GERÇEKLERDEN UZAK KENDİ MENFAATİ İÇİN  SİYASET YAPANLARA İSE SIRTINI DÖNERSİN.

  • KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM19 Mayıs 2020 11:11

     (2)Malesef bu ülkede seçimden seçime halk arasında gözüken siyasetçi seçildikten sonra " cam güzeli siyaseti" yapıyor. ŞİMDİ ŞUNU AÇIKÇA SÖYLEMEK GEREKİRKİ MUHALEFETE MUHALEFET EDEN PARTİ HALKA HİÇBİRŞEY  VEREMİYORUM GÜÇLÜYE HİZMET EDEYİM ANLAYIŞI SADECE BİR KORKAKLIKTIR.HELEDE DAHA ÖNCEKİ KONUŞMALARA BAKINCA İNSAN ACABA NEDEN NEDEN! diye soruyor türklüğü ayakları altına alanlara hizmet etmek nasıl bir siyasetir diye.

  • KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM19 Mayıs 2020 11:09

    Siyaset ilginçtir içinde sinsilik ve sisi barındırır siyaset akıllı toplumlar için demokrasi ile taçlandırılıp halkı yüceltiyorsa güzeldir.ama cahil  halklar  için ise bedevi çadır siyasetidir ki tarihde değil mahalle aralarında konuşuluk halklar bu siyaset türünde helak olur. Kim bilebilir yakın gelecekte siyaset kartları tekrar karılır ve bir bakmışsınız süleyman soylu mhp  nin başına entrika ile koltuğa oturmuş bu arada nedense büyük umutlar ile siyasete atılan babacanın tedirgin siyaseti halktan uzak bürokrat siyaset yapması ise doğru değil hiçbir yerde yok gibi.cesaretsiz davranması ise üzücü  kendisine gönül verenleri için üzücü.ahmet Davutoğlu yeniden sahada ama yeteri kadar halk arasında değil (1)

  • eksiksin.19 Mayıs 2020 10:36

    Sayın bahçeli, Türk milletinin bekasını düşünüyorsun. öyle açıklamalar yapıyorsun. Senin destek verdiğin zatı- muhterem Başkanlık sisteminde her şey süper yönetilecek dedi. Ekonomiye yine Ali Babacan veya Mehmet şimşek gibi liyakatli biri atanır diye 33 milyon seçmen cumhur iktidarına oy verdi. seçimden 1 ay sonra ekonomi kabinesi açıklandı. 2 saatte dolar 4.18 den 4.38 e gittti. Dünyaya verilen bu imaj 90 yıllık cumhuriyet değerlerimizi, türk tatihini de kabile devleti gibi algılattı. Yabancılar ha bire sermaye çıkarıyor. Bize gülüyorlar. Sırf KİŞİ ataması yüzündne 83 milyon yüksek faizler ödüyoruz hem de Milyarlarca dolar.

  • fafa19 Mayıs 2020 10:11

    Aman sen gitme!Sen gidersen ülke batar.