E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBağcılar'daki silahlı saldırıda 1 polis şehit oldu---

Bağcılar'daki silahlı saldırıda 1 polis şehit oldu

Bağcılar'daki silahlı saldırıda 1 polis şehit oldu
18 Temmuz 2020 - 17:07 borsagundem.com

İstanbul Bağcılar'da silahlı saldırı sonucu yaralanan 2 polis memurundan biri şehit oldu.

Narkotik polisi ile şüpheliler arasında yaşanan kovalmaca sırasında şüpheliler polise ateş açtı. Silahlı saldırı sonucu bir polis göğsünden diğer polis ise kolundan hafif şekilde yaralandı. Olay İstanbul Bağcılar’da Yüzyıl Mahallesi 2136 sokakta saat 14.00 sıralarında meydana geldi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı polisler, hastaneye kaldırıldı. Yaralı polis memuru Erkan Gökteke hastanede hayatını kaybetti. Saldırıyla ilgili olduğu belirlenen S.B. (19), O.I. (17) ve K.A. (17) gözaltına alındı. Kaçan kişinin yakalanması için polis helikopter destekli operasyon başlattı.

Valilikten açıklama yapıldı

İstanbul Valiliği'nden saldırıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklama, "Bağcılar Yüzyıl Mahallesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce; başta hırsızlık, yankesicilik ve uyuşturucu satıcılığı olmak üzere 75'ten fazla suç kaydı bulunan bir firarinin yakalanması için yapılan çalışmalar sırasında, Narkotim ekibimize düzenlenen silahlı saldırı sonucu 2 polis memurumuz yaralanmıştır. 112 Acil Sağlık ekiplerimizce hastaneye sevk edilen Bağcılar İlçe Araştırma Amirliği Narko Timlerde görevli polis memuru Erkan Gökteke, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederek şehit olmuş, kolundan yaralanan polis memurumuz Yunus Nacar'ın tedavisi devam etmektedir" denildi.

3 kişi yakalandı, bir kişi aranıyor

Açıklamada şu bilgilere de yer verildi:
"Olay yerine sevk edilen ekiplerimizce görevli polis memurlarına silahlı saldırıda bulunan şüpheli S.B olayda kullandığı silahla birlikte yakalanmıştır. Olayla ilgili olarak şüpheli O.I. ve K.A. adlı şüpheliler bir adet silahla birlikte yakalanmış, firari şüpheli R.B'nin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılmıştır. Olayda kullanılan biri pompalı tüfek olmak üzere 3 silah ele geçirilmiştir."

İstanbul’da polise silahlı saldırı düzenlendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU18 Temmuz 2020 21:37

    ölen bu polis memurunun hakkını nasıl vereceksiniz.şuç makinesi olup 75 tane suçu var adam içiride olup ömürboyu kalması gerekir iken sen adamı bırakır isen bu katilde tabiki öldürecek.çünkü hapiste yapmayacağını bilmektedir.belkide üç beş sene yatıp çıkacak bu seferde 5-10 kişiyi öldürecek.bu adamı öldürmeyeceksin.idam dahi etmeyeceksin götüreceksin demir haddenesine kazana yavaş yavaş atıp yakacaksın.

  • Hayret bir sey18 Temmuz 2020 18:54

    75 ayrı suç için 6'şar ay ceza alsa, 37 yıl içeride yatması gerek. Bu güne kadar dışarıda kalması ise ayrı bir problem tabii. Ben şimdi geçinemiyoruz, her şeye zam geliyor desem içeri girerim. O yüzden gerçek adımı yazmayım.

  • Çakır18 Temmuz 2020 17:49

    75 adet suç işlemiş suç makinası devlete faydadan çok zarar vermiş ve hala niceleri suç islemeye devam ediyor idam yasası şart değil midir? Caydırıcı bir çözüm bulunmalı şeriat kanunları çok gerici diyenlere bir gün sizinde canınız acıya bilir