E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBaba-oğul Şaşmazlar ---

Baba-oğul Şaşmazlar

Baba-oğul Şaşmazlar
25 Eylül 2015 - 21:27 borsagundem.com

Kurtlar Vadisi Pusu’nun yıldızı Necati Şaşmaz’dan bayram mesajları..

Hürriyet Kelebek’e konuşan “Kurtlar Vadisi Pusu”nun Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, “Bu bayram içimizdeki kin ve intikam duygularını kurban edelim” dedi.
Çocukluğundaki bayramları anlatırken, “Çocukluğumdaki bayramlarda misafirleri heyecanla beklediğimizi ve evimizin her zaman çok kalabalık olduğunu hatırlıyorum. Bu birleştirici geleneğin bizi biz yapan unsurlardan biri olduğunu düşünüyorum” diyen Şaşmaz, bayram mesajında şunları söyledi: “Nefsimizin arzu ve isteklerini yok etmeden kurban kesmek, yalnızca bir emri yerine getirmektir. Biz bu bayram içimizdeki kin ve intikam duygularını kurban edelim...”
Necati Şaşmaz, “Baba olmak sizin için nasıl bir deneyim oldu? İşle birlikte nasıl bir denge kuruyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:
“Evlat iki insanın arasındaki sevginin yansıması, geçmişle gelecek arasında kurduğumuz bağ. İş yoğunluğumdan dolayı ailemle arzu ettiğim ölçüde vakit geçiremiyorum. Bana gösterdikleri anlayıştan dolayı eşime ve oğluma teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ettiğim bir duygu babalık. Ama bu duygu içinizde olgunlaşmaya başladığında...”
Şaşmaz, önümüzdeki ay oğlu Ali Nadir’in ikinci yaşını kutlayacaklarını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)