E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'a tepki---

Aziz Yıldırım'a tepki

Aziz Yıldırım'a tepki
25 Ekim 2014 - 21:38 borsagundem.com

Fenerbahçeli bir grup taraftar Gençlerbirliği'nin 81. dakikada attığı golden sonra, "Taktik versene Aziz Yıldırım, taktik versene' diye tempo tuttu

Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçı sırasında Maraton üst tribünde yer alan bir grup taraftar karşılaşma boyunca protestoda bulundu. İlk devrede "Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" tezahüratı yapan grup, 81. dakikada gelen Gençlerbirliği golü sonrası "Ersun Yanal" ve "Taktik versene Aziz Yıldırım, taktik versene" ve "Şampiyon takımı ne hale getirdiniz" diye bağırdılar. Bu tezahüratlara diğer tribünlerden tepki geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hardu26 Ekim 2014 09:27

    Ne acıdır ki Ersun Yanal a inanıyorum ama Aziz baskana inanmıyorum ki FB icin hakikaten cok güzel seyler yaptı ve acaip tesisler kurdurdu emegi inkar edilemez. Ersun u geri getirmesi son şansı maalesef. Yoksa ömür boyu kötü yad edilecek vede 4ncu yıldızı GS a kaptıracak FB.

  • Futbol26 Ekim 2014 00:30

    Turkiye tarihinde hiç bir başkan bu kadar yuksek fiatlarda fiyasko oyuncu transfer etmemiştir. hepsi onmilyonlara satın alınmış ve beleşe gönderilmiştir. REZLET