E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım kesin emir verdi---

Aziz Yıldırım kesin emir verdi

Aziz Yıldırım kesin emir verdi
01 Haziran 2015 - 09:26 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin İtalyan Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun Başkan Aziz Yıldırım'la anlaşması ortaya çıktı

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın ayrılmasının ardından, yeni sezon için planlar netleşiyor.

Kaleci Volkan Demirel'in yerine yabancı bir file bekçisi birinci kaleci yapılmak isteniyor. Volkan ya kulübede kalacak ya da gidecek. Gökhan Gönül, Caner Erkin, Alper Potuk ve Mehmet Topal’ın yeri garanti. Emre Belözoğlu ile talipleri olan Diego'da belirsizlik var. Sow'u da isteyen kulüpler var ancak Aziz Yıldırım Sow'un kalmasından yana.

MİROSLAV STOCH DÖNÜYOR

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain'de kiralık oynayan Stoch'un geri dönmesi bekleniyor. Emenike, Kuyt, Webo, Kadlec, Alves, Krasic, Meireles yolcu. Bursaspor'dan Fernandao ve Şener Özbayraklı transferi imza aşamasında. Aynı takımdan Ozan Tufan’ın da bitirilmesi için mesailer sürüyor. Bence Bursaspor'dan alınacak futbolcuların başında Volkan Şen geliyor. Öte yandan Fenerbahçe, 7-8 tane yabancı transfer etmeyi düşünüyor.

İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo'nun başkanla anlaşması ilginç. "Samandıra’ya değil başkan, yönetici dahi girmesin" demiş. İlk şartı bu. Ne kadar profesyonel olduğu ortada. Aziz Yıldırım, şike davası sonrası başkanlığı bırakacağı için tribünleri gruplara açtı. Ali Koç, başkanlık koltuğuna oturacak. Yıldırım, Terraneo'nun şartını bu nedenle kabul etti zaten.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şampiyon cimbom01 Haziran 2015 13:15

    bu sitede niçin aziz hakkında herhangi bir olumsuz haber çıkmaz adam çokmu iyi yönetiyor kulübü, GS'ye gelince haberler hep kötü yoksa bu site fenerlimi

  • emre01 Haziran 2015 10:03

    Emre yi ve volkanı göndewrirseniz hakkımı helal etmem başkan.Onlar olmasaydı her yıl 3.,4. bitirirdik...emre sanki 20 yaşındaki bir genç gibi dinamooooooo.