E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal şaibeli dedi ama GS şampiyon oldu---

Aysal şaibeli dedi ama GS şampiyon oldu

Aysal şaibeli dedi ama GS şampiyon oldu
17 Ekim 2014 - 11:42 borsagundem.com

Ünal Aysal'ın 'şaibeli' dediği Cüneyt Çakır, Galatasaray'ın 12 Mayıs 2012'de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak şampiyon olduğu maçın hakemiydi

Galatasaray, Başkan Aysal’ın ağır sözlerle eleştirdiği Cüneyt Çakır’ın yönettiği iki Fenerbahçe derbisinde çok önemli sonuçlara imza atmıştı.

Cim-Bom, 27 Şubat 2008’de Ali Sami Yen’de oynanan derbiyi 2-1 kazanarak Türkiye Kupası’nda yarı finale çıkmıştı. 

Çakır bu maçta Fenerbahçe’den Lugano, Gökhan ve Volkan’ı, Cim-Bom’dan ise Lincoln’ü atmıştı. 

Ezeli rakipler arasında Şükrü Saracoğlu’nda 12 Mayıs 2012’de oynanan Süper Final grubu son hafta maçı ise golsüz bitti. Çakır bu maçta Dia’ya 65’te, Ujfalusi’ye 80’de kırmızı kart çıkarırken Galatasaray şampiyonluğunu ilan etmişti.

ÜNAL AYSAL CÜNEYT ÇAKIR İÇİN NE DEMİŞTİ?

"Cüneyt Çakır, Galatasaray konusunda şaibeli bir hakemdir. Maçı sertleştireceğini düşünüyorum. Dünya Kupası'nda maçlar yönetmiş olabilir ama ben Türkiye'deki tutumundan bahsediyorum. Kasımpaşa maçının 4. dakikasında kırmızı kart gösterdi, kendi sahamızda 4-0 yenildik, aleyhimize yaptıkları var. Onun bu maça atanması gözdağı vermek içindir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zafer17 Ekim 2014 19:00

    türk futbolu bunun gibi kendini bilmezler yönetici olduğu sürece bir bir yere gelmez, aklınca hakemi baskı altına alıyor, hakem hata yaparsa demedimmi diyecek, erkek gibi oynayıp kazanalım demek yok.