E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal federasyonu bombaladı!---

Aysal federasyonu bombaladı!

Aysal federasyonu bombaladı!
12 Eylül 2013 - 12:43 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal düzenlediği basın toplantısında federasyona yönelik imalı açıklamalarda bulundu

Galatasaray ve Fox International Channels arasındaki reklam satış amaçlı anlaşma öncesinde Başkan Ünal Aysal gündemdeki konular hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Aysal, Fatih Terim'in sözleşmesi konusunda acele edilmemesi gerektiğini ve Fatih Terim'e güvenilmesini söyledi. Erkek basketbol takımının antrenörü Ergin Ataman'a milli takımdan teklif geleceği konusundaki iddialara ise Aysal çarpıcı bir cevap verdi: Federasyonların işlerini de biz yapalım, ucuza gelir...
İşte Aysal'ın konuşmasından satır başları;
FATİH TERİM'İN SÖZLEŞMESİ
Zamanı geldiği vakit Hoca kararını açıklayacak. Fatih Terim'in milli takım ve Galatasaray sevgisine inanın. Fatih Terim'in Galatasaray ve Türkiye sevgisi sınanmamalı.
G.Saray büyük bir fedekarlık yaptı. Böyle bir kulübün hocasını 4 maç için Milli Takım'a göndermesi, TFF'ye büyük bir destektir.
"GALATASARAY'IN BAŞARILI HOCALARI GİDECEKSE..."
Ataman'ın milli takıma gitmesi gibi bir konu gündemimizde değil. Galatasaray her başarılı olduğu branştaki teknik adamlarını o federasyonlara kaptıracaksa o federasyonların işini de Galatasaray yapsın. Daha ucuza gelir.
DROGBA'NIN SÖZLEŞMESİ
Drogba'nın 1 sene daha sözleşmesi var. Daha zamanımız var. Aceleciliğe gerek yok. Bir uzatma konusu şu anda konuşulmadı. Her şeyden evvel kendisi performansıyla buna karar verecek. Ama zamanı geldiğinde oturur kendisiyle karşılıklı konuşuruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • idealli12 Eylül 2013 13:44

    Ben Fenerliyim ama GS da o kadar başarı varken bilançonun hali ne GS hisseleri 2 şampiyonluktan sonra buralara mı düşmeliydi Ünal AYSAL? Üst üste 2 bedelliyle hissedarları mahfediyorsunuz. Köşedeki bakkal bile Sizden daha iyi muhasebe bilgisine sahip sanki! Taraftar, güzel futbol istiyor. Forma satışı bile para kazandırır aslında, Yayın geliri, Sponsor geliri vb. saymıyorum bile... olmayan parayla Yabancı Futbolcu alıp bilançoyu eksiye düşürüyorsunuz. Sonra küçük ortaklar pamuk eller cebe diyorsunuz. Bedelliler ve düşüşler yüzünden. KY kol bacak kesince de yabancı yatırımcılar topluyor ve yükseltiyor. Her yerden cari açığın artışına katkı yapılıyor... SPK da T.C. adına bu yapılanlara müsade etmiş oluyor. Fatih TERİM hiç değilse Milli başarıyla kendisini ispatlıyor.