E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAynı hastada hem Delta hem de Mu varyantları tespit edildi---

Aynı hastada hem Delta hem de Mu varyantları tespit edildi

Aynı hastada hem Delta hem de Mu varyantları tespit edildi
16 Ekim 2021 - 23:35 borsagundem.com

Korona virüsü mutasyonunda eşi benzeri görülmemiş bir gelişme yaşandı. Meksika'da bir hastada Kovid-19'un hem Delta hem de Mu mutasyonu tespit edildi.

Dünya genelinde yeni tip korona virüsü (Kovid-19) ve mutasyonları ile mücadele devam ederken, Meksika'dan Kovid-19 mutasyonlarına ilişkin korkutan bir açıklama geldi.

“HEM DELTA HEM DE MU MUTASYONU”

Ülkenin Hidalgo eyaletinde bir kişide Kovid-19’un hem Delta hem de Mu mutasyonu tespit edildi. Meksika Epidemiyolojik Referans ve Tanı Enstitüsü tarafından yapılan farklı analizler sonucunda ortaya çıkan çift mutasyon vakası Hidalgo Valisi Omar Fayad tarafından da doğrulandı.

VALİ EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ OLARAK NİTELENDİRDİ

Vali Fayad sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, söz konusu vakayı “Meksika’da şu ana dek eşi benzeri görülmemiş” olarak nitelendirdi.

ARAŞTIRMALAR BAŞLADI

Vali ayrıca, Hidalgo Eyaleti Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü Meksika Ofisi'nin Kovid-19 sorumlusu Jean-Marc Gabastou'nun koordineli olarak derin epidemiyolojik araştırmalar üzerinde çalışmaya başladıklarını açıkladı.

Koca: Belirtileri Kovid-19'a benzeyen enfeksiyonlarda ciddi artış var

Vaka sayısı 30 binin altında!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RAMO CANCAN17 Ekim 2021 10:55

    birileri yine bastı düğmeye komutu verdiler piyasalara sürdüler daha çok adam ölecek bence.bunlar daha başlangıçları dünya da en az savaşmadan 2-3 milyar insanı öldürecekler.kimin yaptığına dair tv ler de açık oturumlar yapılıp söyleniyor idi.