E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAykut Kocaman: 3 penaltımız verilmedi!---

Aykut Kocaman: 3 penaltımız verilmedi!

Aykut Kocaman: 3 penaltımız verilmedi!
18 Mart 2018 - 08:48 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin teknik patronu Aykut Kocaman: "3 tane net penaltıyı, tam da gözünün önündeyken görüp de vermemek ne demek bilemiyorum! Bunu görmeme ihtimali yok!"

G.Saray'ı ağırladığı derbiden 0-0'lık eşitlikle ayrılan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, beraberliğin sorumlusunun hakem Bülent Yıldırım olduğunu söyledi. Kocaman, maç sonu, "Hakem konuşmaktan utanıyorum. 3 tane net penaltıyı, tam da gözünün önünde, görüp de vermemek ne demek, bilemiyorum. Bunu görmeme ihtimali yok. Kafasında başka şeyler var. Bu kadar tecrübeli hakemin görmeme ihtimali sıfır gözüküyor" dedi. Serdar Aziz'in penaltı yaptığını iddia eden teknik adam, "Dirar sarı kart gördü, doğru, sonra Serdar ceza sahası içinde yumruk atıyor, görmüyor. Sonra Serdar ceza alanında künde yapıyor, görmedi. Feghouli'nin Neustadter'e yaptığı hareket var. Çok net gözüküyor değil, görmek istemiyor" ifadelerini kullandı. Kocaman, iplerin artık kendi elinde olmadığını vurgulayarak, "Maçın sonucunda G.Saray, Beşiktaş ve Başakşehir istediğini elde etti gibi gözüküyor. Aynı zamanda maçı böyle bitirmek isteyen hakem de istediğini elde etti gibi gözüküyor. Çok net gözüküyor" sözleriyle de lig tablosunu değerlendirdi.(Volkan Demir/Sabah)

Kadıköy’de nefes kesen derbide gol sesi çıkmadı

 

Derbiye giden Galatasaray taraftarı otobüsten düştü

 

Günün ilk derbisinde kazanan belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • palavros19 Mart 2018 06:58

    Galatasaray'ın verilmeyen üç kırımız kartı n'oluyor? Maçın başında hem de! Verilse kevgire dönerdiniz?

  • taraftar.18 Mart 2018 18:29

    Aykut hocam daha lig bitmedi unutmayın eski yıllarda son dakika şampiyonluğu kaybettiğimizi sonuna kadar devam tek büyük FB.

  • baturayersin18 Mart 2018 11:53

    ALIŞTIN ŞİKEYE NASIL OLUYOR BÖYLE İYİMİ MAÇ SATAN YOK ŞİMDİ BÖYLEMİ OLDU BOYNA AĞLANIYORSUN BEŞİKTAŞ MAÇINDA TACIMI ÇALDILAR DİYE AĞLIYORDUN VERİN ŞUNUN MİSKETLERİNİ AĞLAMASIN

  • Akut efendi sen ağla 18 Mart 2018 11:01

    Ne yapalım kale yan direk de gs ya izin vermedi.Ağla ağla 😢