E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAvrupa'nın 'hava'sı Kotil'e emanet---

Avrupa'nın 'hava'sı Kotil'e emanet

Avrupa'nın 'hava'sı Kotil'e emanet
30 Kasım 2013 - 06:07 borsagundem.com

Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerini bünyesinde toplayan AEA başkanlığına seçilen THY Genel Müdürü Temel Kotil, "Büyük onur duydum" dedi

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerini bünyesinde toplayan Avrupa Havacılık Derneği’nin (AEA) başkanı oldu

Kotil, Brüksel’de düzenlenen AEA Liderlik Zirvesi’nde alınan karar gereği başkanlık görevini iki yıl sürdürecek. Kotil, “Çok büyük onur duydum. Bir Türk olarak, başarılı bir şirketin genel müdürü olarak Avrupa’daki şirketlerin derneğinin başkanı olmak güzel bir duygu” dedi.

AEA’nın kendisinden büyük beklentileri olduğunu, üyelerin de bunu dile getirdiğini söyleyen Kotil, AEA’yı Avrupa Birliği komisyonlarında iki yıl boyunca kendisinin temsil edeceğini belirterek, “THY olarak AB’ye girdik” dedi. Bünyesinde THY’nin yanı sıra British Airways, Air France, KLM, SAS ve Lufthansa’nın da aralarında bulunduğu 31 havayolu şirketini barındıran AEA’nın 2014’teki zirvesi İstanbul’da yapılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)