E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAvrupa, Asya'nın gerisine düştü---

Avrupa, Asya'nın gerisine düştü

Avrupa, Asya'nın gerisine düştü
13 Aralık 2013 - 13:40 borsagundem.com

Satın alma ve birleşmelerde Asya-Pasifik bölgesi Avrupa'yı geride bırakırken, birinciliği ABD göğüsledi

2013 yılına dair küresel birleşme ve satın alma verileri açıklandı. Mali yönetim şirketi Towers Watson ve Cass Business School tarafından gerçekleştirilen araştırmaya göre ABD'de bu yıl toplam 375 birleşme ve satın alma gerçekleştirildi. Bu sayıyla ABD, en çok birleşme ve satın almanın gerçekleştiği bölge oldu. ABD'de bu yıl geçen yıla göre 47 adet daha az birleşme ve satın alma gerçekleştirilmiş olmasına rağmen açıklanan rakam dünya genelinde gerçekleştirilen toplam birleşme ve satın almaların yüzde 60'ına denk geliyor.

ASYA-PASİFİK İKİNCİ

Bu yıl Asya-Pasifik toplam 141 birleşme ve satın almayla Avrupa'yı geride bırakarak en çok birleşme ve satın almanın gerçekleştirildiği ikinci bölge oldu. Avrupa ise toplam 106 birleşme ve satın alma ile üçüncü Sırada. Avrupa'da geçen yıl toplam 128 birleşme ve satın alma gerçekleştirilmişti. Araştırmada 100 milyon dolardan daha büyük birleşme ve satın alma operasyonlarına yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)