E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAvek'ten farklılaştıran sergi---

Avek'ten farklılaştıran sergi

Avek'ten farklılaştıran sergi
27 Şubat 2014 - 11:58 borsagundem.com

Otomobil meraklıları, farklı bir sergiye şahit olacak

Türkiye’nin en büyük otomotiv bayilerinden Avek , büyük bir sergiye ev sahipliği yapacak. Saliha Yücel imzalı sergiyle Avek Otomotiv etkinliklerine yeni bir halka ekliyor. Önceki hafta Kemer Golf & Country Club’ta başlayan Binicilik Festivali’ne lig sponsoru olan Avek Otomotiv, Saliha Yücel resim sergisiyle müşterilerine farklı bir etkinlik sunacak.  Yücel’in katıldığı karma sergiler arasında ‘Harikalar Hanımları Lokali Sergisi’, ‘Paris Anatolia Resim Sergisi (4 Kez)’, ‘Metro Resim Sergisi’,  ‘Havaalanı Resim Sergisi’, ‘Seferihisar Dünya Ressamları ile Karma Resim Sergisi (2 Kez),  gibi önemli sergiler yer almakta. Saliha Yücel’in 1 Mart’ta Avek Otomotiv ‘de başlayacak olan resim sergisi 31 Mart’a kadar sürecek. 
Tekstilkent’te yer alan Avek Otomotiv; temsil ettiği seçkin markaların satış, servis, orijinal parça hizmetleri ve hasar işlemlerinde prosedür ve maliyete çözüm olabilmesi amacıyla aynı anda 15 sigorta şirketi ile anlaşmalı olarak hizmet veriyor. 2013 yılında servisinde 35.000 araca servis işlemi veren Avek , tesis içerisinde araç alan ve servise araçlarını getiren müşterileri için Multimedya ve konferans salonu, çocuk oyun salonu, kafeterya, bilardo , bay-bayan kuaför salonu, lostra ve kablosuz internet ve sabit internet cafe ile  farklı bir hizmet anlayışıyla yoluna devam ediyor. Bu farklılıklarla Avek Otomotiv , otomobil sektöründe teknoloji, eğlence ve misafirlerine kendi ofislerinin rahatlığında işlerini yürütebilme imkanını sunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)