E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAsya borsaları yılın son işlem gününde yükseldi---

Asya borsaları yılın son işlem gününde yükseldi

Asya borsaları yılın son işlem gününde yükseldi
30 Aralık 2022 - 07:39 borsagundem.com

Asya-Pasifik'teki hisse senetleri, Wall Street'in bir gecede toparlanıp kayıplarının çoğunu telafi etmesinin ardından yılın son işlem seansında yüksek işlem gördü.

Hong Kong'un Hang Seng endeksi, ABD seansından gelen havayı sürdürerek yüzde 0,56 arttı. Anakara Çin'de, Şanghay Bileşik yüzde 0,35 ve Shenzhen Bileşeni yüzde 0,26 arttı.

Avustralya'da S&P/ASX 200 yüzde 0,5 yükseldi. Japonya'da Nikkei 225 ve Topix yüzde 0,28 yükselirken, Japon yeni ABD doları karşısında 132.42'de durmak için biraz güçlendi.

Seul Borsaları Yeni Yıl tatili nedeniyle kapalı ve 2 Ocak'ta yerel saatle 10:00'da ticarete yeniden başlaması planlanıyor.

ABD'de bir gecede işsizlik başvuruları, Çalışma Bakanlığı'na göre, Dow Jones'un tahmininden daha yüksek arttı. Wall Street'in önemli ortalamaları, yatırımcılar 2022'nin son işlem günlerine girerken, 2008'den bu yana en kötü yıllarına doğru ilerliyor.

ABD borsaları günü yükselişle tamamladı

 

Borsa günü yükselişle kapattı

 

Milyarder yatırımcı Fed yüzünden kısa pozisyonda

 

Piyasalar Fed'in gölgesinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)