E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAslan, Ajax'ı dize getirdi---

Aslan, Ajax'ı dize getirdi

Aslan, Ajax'ı dize getirdi
11 Ocak 2014 - 03:12 borsagundem.com

THY Antalya Cup'ın ikinci gününde Hollanda ekibini 2-1 mağlup eden Galatasaray adını finale yazdırdı. Finaldeki rakip Celtic

Devre arası hazırlıkları kapsamında düzenlenen THY Antalya Cup'ın ikinci gününde Galatasaray, Hollanda Ligi takımlarından Ajax'ı 2-1 yenerek finale yükseldi. Bu sonuçla Sarı-kırmızılılar finalde Celtic'in rakibi oldu.

Antalya Cup'ta diğer mücadelede Trabzonspor Celtic mücadelesinde, İskoçya temsilcisi bordo mavilileri 3-1 mağlup ederek ilk finalist olmayı başarmıştı. 

Bu akşam oynanan mücadelenin ardından Galatasaray pazar günü oynanacak finalde Celtic ile karşılaşacak. Turnuvanın 3'üncülük maçında bu akşam oynanacak Trabzonspor-Ajax karşılaşacak.

Galatasaray'ın gollerini 6. dakikada kalecinin hatasını değerlendiren Burak Yılmaz ile 67. dakikada İbrahim kaydetti. Ajax'ın golünü ise 47. dakikada Van der Hoom kafayla attı. 

MANCİNİ HAKEMİ PROTESTO ETTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, son oyuncu değişikliğine izin vermeyen hakemi protesto ettiği için basın toplantısına katılmadığını bildirdi. Mancini, 80'inci dakikada genç oyuncu Yiğit Gökoğan'ı oyuna almak istemiş, ancak maçın hakemi bu değişikliğe izin vermemişti. Hollanda temsilcisi Ajax'ın Teknik Direktörü Frank De Boer, bir haftadır Antalya'da idman yaptıklarını ve tekrar tempo tuttukları için memnun olduğunu söyledi. Frank De Boer, "Maçın ilk yarısında verilen golün geçerli olduğunu düşünüyorum. İlk yarıda daha iyi pozisyon üretebilirdik. Sergilenen futboldan memnun olmadığımı söyleyemem" dedi.

FRANK DE BOER: "SNEİJDER MİLLİ TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ"

Karşılaşmanın ikinci yarısında 4+4+2 sistemine göre oynadıklarını sözlerine ekleyen Frank De Boer, takımı görme açısından iyi bir maç oynadıklarını belirtti. Bir gazetecinin Galatasaraylı Sneijder'in tekrar Hollanda Milli Takımı'na alınıp alınmayacağı yönündeki sorusuna ise De Boer, şöyle yanıt verdi: "Kendisi çok iyi bir oyuncu. Kalitesi tartışılamaz. Hollanda Milli Takımı'nın vazgeçilmez isimlerinden birisi. Onun gibi genç oyunculardan beklentimiz büyük."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)