E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAşı Türkiye'ye ulaştı!---

Aşı Türkiye'ye ulaştı!

Aşı Türkiye'ye ulaştı!
24 Aralık 2020 - 09:11 borsagundem.com

Sinovac aşılarını taşıyan uçak İstanbul Havalimanı'na indi.

Çin merkezli Sinovac şirketinin geliştirdiği korona virüs aşısı için Türkiye 50 milyon doz alım için sözleşme imzalamıştı.

Yapılan anlaşmanın ardından Çin merkezli Sinovac firması tarafından üretilen Kovid-19 aşılarının ilk partisini taşıyan uçak İstanbul Havalimanı'na indi.

Yapılacak incelemelerin ardından, sağlık çalışanları başta olmak üzere aşılama işleminin başlaması bekleniyor.

Arjantin, Rus aşısı Sputnik V'nin kullanımını onayladı

Virüste yeni tedavi umudu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cello24 Aralık 2020 16:15

    Hadi vatana millete hayırlı olsun....sonucuda iyi olsun.

  • Pardus24 Aralık 2020 09:42

    Bu Çinliler çok mübarek insanlar anlaşılan. Allah hep onlara yardım ediyor. Çokça kurban kesip, hacca gidiyorlar anlaşılan

  • İsmim24 Aralık 2020 17:39

    cahil ve örümcek kafalı bir herif ‘ in yorumuna katılıyorum. Lütfen uslubunuza dikkat edin. Din alay etmek, allah adına kime hesap soracağına karar vermek, millete örümcek kafalı demek için araç ve sebeb değildir. Kimin günahkar olduğunu öğrenmek için “ din alimlerimize “ sormanız yeterlidir. Zira onlar bu kararı vermek için nereden yetki alacaklarını biliyorlardır. :-* 

  • cahil ve örümcek kafalı bir herif24 Aralık 2020 15:17

    islam inancına göre din ile şaka olmaz,alaya alacak ifadeler,komiklik,fıkra anlatmalar ,karikatür çizip insanlar gülsün diye yazıp çizmek yapılmaz.Ama sen müslümanım diyorsan bunu senin cahilliğine veriyorum.Din ALLAH 'ındır.dinle dalga geçen ALLAH ile dalga geçiyordur ama bu beyinsiz ahmaklar aklın sıra komiklik yaptıklarını sanıyorlar.ALLAH bunu  hesabını soracaktır.