E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAşağılanmam yüzünden futbolu bırakıyordum---

Aşağılanmam yüzünden futbolu bırakıyordum

Aşağılanmam yüzünden futbolu bırakıyordum
21 Ocak 2014 - 16:53 borsagundem.com

Galatasaray'ın Kamerunlu oyuncusu Chedjou, futbol kariyeri ve Galatasaray'a transferiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ülkesinde yayın yapan Camer Sport'a konuşan Aurelien Chedjou, "Fransa'nın Roune takımında oynarken sağ kanatta görev verildiği. O mevki benim için hızlıydı. Taraftarlarca aşağılandım ve bir ara futbolu bırakıp Kamerun'a dönmeyi düşündüm" dedi.


"ASIL MEVKİM DEFANS DEĞİLDİ"

Lig TV'de yer alan habere göre; sarı-kırmızılı oyuncu, Kamerun'da top oynayan her futbolcunun Avrupa'ya gitme hayali kurduğunu belirtirken, bu hedefe ulaşmak için yalnızca yetenek değil şansa da ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Fransa'nın Lille takımına transfer olmadan önce asıl mevkisinin defans değil orta saha olduğunu ifade eden Chedjou, "Lille'de merkez defans oyuncusu sakatlandıktan sonra teknik direktörümüz beni o mevkide oynatmak istedi. Ben her ne kadar orada oynamak istemesem de antrenörünüz bunu istediği zaman o mevkide 6 sezonunuzu geçirebiliyorsunuz" dedi.

Sabri'den 'ayrılık' iddiasına yanıt

Galatasaray'a geliş sürecini de anlatan Chedjou, "Lille benim ikinci ailem gibi. Oradan ayrılmak zordu ama bana istediğim teklifi vermediler. Ben de gelen teklifler arasından Galatasaray'ı tercih ettim. Bir defans oyuncusu için 8 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeli ödenmesi üzerimdeki baskıyı ve sorumluluğu artırıyor. Kendimi Galatasaray'a karşı borçlu hissediyorum" diye konuştu.

10 sene Fransa'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye geldiğini anlatan Galatasaray'ın savunma oyuncusu, "Burada farklı bir atmosfer ve kültür var. Alışmam zaman aldı ancak şuan için herşey yolunda gidiyor" diyerek Türkiye'ye alıştığını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)