E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArsenal'den Yusuf Yazıcı için 60 milyon euro---

Arsenal'den Yusuf Yazıcı için 60 milyon euro

Arsenal'den Yusuf Yazıcı için 60 milyon euro
14 Nisan 2021 - 08:40 borsagundem.com

İngiliz devi, Yusuf için Fransız ekibine 60 milyon euro teklif etti. Lille ile yapılan anlaşma gereği milli yıldızın sonraki transferinden %20 pay alacak olan bordo-mavililer, 60 milyon euroya 'evet' denirse bu transferden 12 milyon euro kazanacak.

Türk futbolu ve Trabzonspor adına 6 Ağustos 2019'da önemli bir transfer gerçekleşmişti... Karadeniz ekibine bonus artı bonservis bedeli olarak 17,5 milyon Euro kazandıran Yusuf Yazıcı yine kazandıracak. Adı İngiliz ekibi Arsenal ile anılan milli yıldız için telaffuz edilen bonservis bedeli 60 milyon Euro civarında.

ARSENAL KADROSUNA KATMAKYA KARARLI

İngiliz basınındaki haberlere göre Arsenal, Yazıcı’yı sezon sonunda kadrosuna katmakta kararlı. Eğer, yıldız isim 60 milyon Euro'ya satılırsa Lille Kulübü, anlaşma gereği 20’lik payı Trabzonspor’a vermek zorunda. Ki, bu da 12 milyon Euro demek.

Hatırlanacağı gibi Yusuf, 16,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında satılmış, bir sezonda 25 maç oynadığı için 1 milyon Euro bonus alınmış ve ayrıca Edgar le de bonservisiyle gelmişti.

Fatih Terim'in transfer listesi ortaya çıktı

 

Tarihe geçecek transfer

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)