E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Turan'dan Galatasaray ile ilgili ilginç paylaşım---

Arda Turan'dan Galatasaray ile ilgili ilginç paylaşım

Arda Turan'dan Galatasaray ile ilgili ilginç paylaşım
18 Temmuz 2020 - 06:55 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü'nden akşam saatlerinde yapılan açıklamada, Başkan Cengiz ile Teknik Direktör Terim'in Arda için görüştükleri iddiaları yalanlandı. Kulübün açıklamasından sonra Arda Turan'ın yaptığı paylaşım dikkat çekti

Galatasaray Kulübü, başkan Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim'in, futbolcu Arda Turan'ın transferi hakkında görüştüğü iddialarını yalanladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Mustafa Cengiz ile teknik direktörümüz Fatih Terim'in bir toplantı yaptığı ve profesyonel futbolcu Arda Turan'ın kulübümüze transferi hakkında görüştüğüne dair yapılan haber tamamen hayal ürünü olup söz konusu haberde ifade edildiği gibi bir toplantı ve transfer konuşması gerçekleşmemiştir." ifadelerine yer verildi.

Sarı-kırmızılı Ömer Bayram ile ilgili ise "Ömer Bayram'a 9 Haziran tarihinde 400 bin TL ödeme yapılmış olup, vadesi dolup da ödenmeyen herhangi bir alacağı bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

ARDA TURAN'DAN İLGİNÇ PAYLAŞIM

Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Arda Turan, ilginç bir paylaşımda bulundu. Tecrübeli futbolcunun, sarı-kırmızılı formayla gol sevinci yaşadığı bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp, "Çok şükür bana bir ömür yeter" ifadesini kullanması dikkat çekti.

İsmi uzun süredir Galatasaray'la anılan Arda Turan, sarı-kırmızılı kulübün kendisi hakkında yayınladığı 'yalanlama' haberi sonrası flaş bir paylaşımda bulundu.

Galatasaray forması ile gol sevinci yaşadığı bir fotoğrafını Instagram'daki hikaye bölümünden paylaşan Arda Turan, "Çok şükür bana bir ömür yeter" ifadelerini kullandı.

İşte Arda Turan'ın paylaştığı o kare:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bilader18 Temmuz 2020 13:04

    Ama simdi altini doldurmamis. nedir o bir omur yetecek olan? vakti ile kazandigin para mi? yoksa bir donem giydigin forma mi?

  • Trabzonlu18 Temmuz 2020 11:46

    BARCELONADA GORDUK SENİ VALLA ARDA TURAN BEDAVA Mİ GİTTİN ORAYA SADİC

  • Sami18 Temmuz 2020 09:12

    Emektar tekrar geri dönmeli

  • Vatandaş18 Temmuz 2020 09:03

    Yahu bıkkınlık verdi şu Arda Turan haberleri...Sıradan bir futbolcu olduğunu yurtdışı deneyiminde gördük.Bu ilgi nedendirki...O da kendini birşey sanıyor bu ilgiyi gördükçe.