E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAracı kurumlar e-hesap açabilecek---

Aracı kurumlar e-hesap açabilecek

Aracı kurumlar e-hesap açabilecek
27 Haziran 2020 - 10:21 borsagundem.com

Artık bankaya gitmeden dijital kanallardan hesap açılabilecek, kart sahibi olunabilecek. Ayrıca sermaye piyasalarında da yatırımcılar işlemlerini dijitalde başlayıp bitirebilecek.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)27 Haziran 2020 10:49

    İnsanlar aracı kurumlardan  insanlar korkuyor. seans izlemek ne kadar ? derinlik vb platform alsam kaç para aylık ? komisyon yüde kaç ? kesinti nasıl oluyor? bankadan çok masraflımı bir aracı kurumlaçalışmak ? param güvende mi ? aracı kurumdakilerden nasıl hizmet alabilirim ? her hizmet para karşılığımı oluyor ? aracı kurumların onlien eğitim platformu var mı ? beni nasıl kişisel olarak online vide ile soru cevap geliştirebilirler ? x bankadaki hesabımı aracı kuruma taşıyabilirmiyim ? hiç bir işlem yapmadan aracı kurumda hesabımda işletim ücreti ödermiyim ? bankadan işlem yapıyorum, neren acaı kurum ile işlem yapmalıyım ? aracı kurum 1 yıllık masrafı bankanın 1 yıllık masrafından çok mu ? BAKIN ARACI KURUMLAR, ONBİNLERCE İNSAN BORSAYA AKIN EDİYOR. BU ALANDA TEMEL BİLGİLERLE ONLİNE PLATROM KURUN, CANLI YAYIN PERSONELINIZ EĞİTİMLER VERSIN. İNSANLAR BİLGİYE AÇ. KOR KUTUK DALIYOR BORSAYA. HEM İNSANLAR KÜSÜYO KAYBEDİYOR, HEMDE SİZ YATIRIMCIYI.