E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAraç koyacak yer kalmadı---

Araç koyacak yer kalmadı

Araç koyacak yer kalmadı
16 Ekim 2013 - 13:46 borsagundem.com

Kurban Bayramı'nı yurt içi ve dışında geçiren vatandaşların havayolunu tercih etmesiyle otoparklarda yer kalmadı

Kurban Bayramı'nı yurt içi ve dışında geçiren vatandaşların büyük bölümünün havayolunu tercih etmesi, havalimanlarındaki otoparklarda yoğunluk yaşanmasına yol açıyor. Araçlarıyla Atatürk Havalimanı'na gelen ve park yeri bulmakta güçlük çeken bazı vatandaşlar, araçlarını kaldırımlara ve yeşil alanlara park etti.
Kurban Bayramı tatilinin 9 günü bulması, havaların da mevsim normallerinde seyretmesi üzerine, bazı vatandaşlar İstanbul'dan uzaklaşmayı tercih etti. Biletlerin günler öncesinden tükendiği, tatilini yurt içi veya dışında geçirmek isteyenlerin taleplerini karşılamak için havayolları şirketlerinin ek seferler koyduğu Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk yaşanıyor.
Yetkililerin, vatandaşları bayram öncesinde otomobilleri yerine metro ve toplu taşıma araçlarıyla havalimanına gelmeleri yönündeki uyarılarına rağmen, Atatürk Havalimanı'ndaki otoparklar doldu.
Yeşil alana araçlarını park ettiler
Atatürk Havalimanı'ndan seyahat edecek bazı yolcular, doluluk nedeniyle parkın yasak olduğu kaldırımlara ve yeşil alanlara araçlarını park etti.
Havalimanındaki otoparka lüks otomobiliyle gelen Ali Yılmaz, bayramda trafik yoğunluğunun caddelerde yaşanmadığını söyledi. Yılmaz, sadece otoparklarda yer sorunu yaşandığını anlatarak, "O da yurt dışına giden yolcuların araçlarını buraya park etmesinden kaynaklanıyor. Arabama yer bulabilmek için 2 tur attım. Havalimanının bulunduğu alana bir kez çıkıp girdim" diye konuştu.
Görevliler ise bayram süresince en büyük sıkıntıyı otoparklarda yaşadıklarını belirterek, 7 bin 500 araca hizmet veren bu alanların talebi karşılamakta güçlük çektiğini ifade etti.
 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsavirus16 Ekim 2013 16:10

    brisa geleceğin şirketi. bu kadar araç. kriz olur araç satışı durur ama lastik mecbur satılacak. kanunen zorunlu. tüv sürekli muayene tekrarlatır. heryer araba araç kamyon. tıka basa araç doldu heryer. kaldırımda yürümek imkansız. yollar yetmiyor. çık gibi araç çıkıyor yollara.. tek yol brisa. emniyet lastiği. aman emniyet ve mutlak kazanç. vade uzun olmalı, her sene bol temettüyü hisseye dönüştürerek 5 sene keyifle biriktirilmeli. 8 sene sonra yeniden 300lerden veririz veya bedelsiz ile bize verirler :P