E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivAraç alım satımında yeni dönem---

Araç alım satımında yeni dönem

Araç alım satımında yeni dönem
07 Ocak 2020 - 12:13 borsagundem.com

Bakan Pekcan: "Araç alım satımında Güvenli Satış Sistemi'ni getiriyoruz. Noterlerde eş zamanlı satış bedeli tahsili ve devir işlemi yapılabilecek." açıklamasında bulundu.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gnçlk ; )07 Ocak 2020 17:59

    Sayın bakanım... Bunlar hava civa...Kısaca vede özetle KAYITLI EKONOMİDEN KAÇTIK. KAYISIZ EKONOMİYİ DESTEKLEDİK AKEPE OLARAK. Ama şuan 5 kuruş vergiye paraya ihtiyaç var... Bütün noter alım satımlarında kayıtlı sisteme gidiyoruz. diyorsun : ))) bunun adı özetle. DEVLET KAYITLI EKONOMİDEN KAÇTI. AFLAR, VERGİ BARIŞLARI İLE BİR YERE KADAR GİTTİ. ARTIK AVRUPADAKİ ÜLKELER GİBİ LAYITLI EKONOMI MODELİNİN TEMELİNİ ATIYORUM de millet anlasın ; )) cep telefonumdan drone uçuruyorum kontrol edebiliyorum 2020 yılından 100 usd ye bunu yaparken.. e bi zahmet ablacım bişeler üretin artık.... Bu yapılanların adı özetle kayıtlı ekonomi oluyor. Geç oldu. Çok beklediniz ama kasa boşalınca bir adım attınız.. E bunada bin şükür... Ekonomistler orasını burasını yırttı dinlemediniz. Şimdi en başa geri geldiniz : )) " parayı 3 gün bloke tut. alan-satan" olsun bitsin. alibaba . com misali. : ))

  • erol g.07 Ocak 2020 14:04

    TAPU İŞLEMLERİNDE DE GÜVENLİ ALIŞ VERİŞ OLMASI İÇİN YENİ UYGULAMALAR/ÖDEME SİSTEMİ GETİRİLMELİ