E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAntalyaspor: 2 - Fenerbahçe: 2---

Antalyaspor: 2 - Fenerbahçe: 2

Antalyaspor: 2 - Fenerbahçe: 2
29 Şubat 2020 - 22:05 borsagundem.com

Üst üste puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'la deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, 90+6'da bulduğu golle Fraport TAV Antalyaspor'la 2-2 berabere kaldı.

Antalya deplasmanındaki maçta sarı-lacivertli ekip 35'te Ozan Tufan'ın asistinde Muriqi'le golü buldu. Kanarya ilk yarının sonunda soyunma odasına 1-0 önde gitti.  52’de Amilton’un golü skora 1-1’lik denge getirdi. 57. dakikada  ise Hakan Özmert Antalyaspor’u 2-1 öne geçirdi. 90+6'da oyuna sonradan giren Zajc ise skoru ilan etti: 2-2.

Bu sonuçla,  sahasında Galatasaray’a yenilen, ligin son 4 haftasında 1 puan alan,  haftaya 38 puanla giren Fenerbahçe puanını 39'a yükseltti. Antalyaspor’un puanı ise 26'ya çıktı. 

Antalyaspor’un Alman yıldızı Lukas Podolski ise maçı 2 asistle tamamladı. Maç bitiminde Antalyasporlu futbolcular ve teknik heyet hakeme itirazda bulunurken, Hakan Özmert ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Hakem Ali Şansalan’an, yardımcı antrenör Şakir Özkayımoğlu'nu da kırmızı kartla cezalandırdı.

İŞTE İLK 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Jailson, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Max Kruse, Vedat Muriç

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Celustka, Verysel, Kudryashov, Ndinga, Hakan, Ribeiro, Podolski, Amilton, Jahovic

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika: Hakem Ali Şansalan maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye ev sahibi Fraport TAV Antalyaspor başlıyor.

2. dakika: Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Hakan Özmert'in ceza alanına gönderdiği ortasında savunmadan seken topu önünde bulan Adis Jahovic bekletmeden vuruşunu yapıyor. Altay Bayındır topa hakim olmayı başarıyor.

5.dakika: Karşılaşmada ilk dakikalar itibariyle her iki takımda oyun kurmakta zorlanıyor.

7. dakika: Mehmet Ekici'nin sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında top doğrudan auta gidiyor.

11. dakika: Sağ kanatta taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Lukas Podolski'nin ceza alanına gönderdiği ortasında Altay Bayındır topa hakim olmayı başarıyor.

12.dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Mehmet Ekici'nin ceza alanına gönderdiği ortasında Fraport TAV Antalyaspor savunması topu uzaklaştırıyor.

14.dakika: Hasan Ali Kaldırım'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında savunmadan seken topu önünde bulan Mehmet Ekici, ceza sahası dışından vuruşunu yapıyor. Top savunmadan geri geliyor.

16.dakika: Fenerbahçe gole yaklaşıyor. Max Kruse'nin sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Mehmet Ekici'nin gelişine yaptığı kafa vuruşunda, Ruud Boffin'i geçerek kaleye yönelen topu son anda Veysel Sarı uzaklaştırmayı başarıyor. Dönen topu tekrar önünde bulan Mehmet Ekici'nin kale önünde gelişine yaptığı sert vuruşta top direkten geri geliyor.

17. dakika:Jailson'un defansın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Vedat Muriqi için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor

20. dakika: Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Amilton önündeki boş alandan hızla ilerleyerek ceza alanına giriyor. Ancak karşı kaşıya pozisyonda istediği vuruşu yapamayınca açıyı iyi kapatan Altay Bayındır pozisyonu önlemeyi başarıyor.

21. dakika: Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Amilton için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

25. dakika: Lukas Podolski'nin defansın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Adis Jahovic için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

27. dakika: Adis Jahovic'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Altay Bayındır topa hakim olmayı başarıyor.

28. dakika: Hızlı gelişen atakta Lukas Podolski'nin ara pasına hareketlenen Fedor Kudryashov için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

32. dakika: Hasan Ali Kaldırım'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Hakan Özmert topu kornere gönderiyor.

33.dakika: Fredy'nin sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Altay Bayındır çift yumrukla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

35.dakika GOOOLL!!! Fenerbahçe, Vedat Muriqi'in golü ile maçta öne geçiyor. Ozan Tufan golde asisti yapan oyuncu oluyor.


38.dakika: Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Lukas Podolski'nin ceza alanına gönderdiği ortasında Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

42.dakika: Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Mehmet Ekici'nin ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Simon Falette'in ön direkte yaptığı kafa vuruşunda top doğrudan auta gidiyor.

45. dakika: Hakem Ali Şansalan ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanıyor.

46. dakika: Hakem Ali Şansalan ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya konuk Fenerbahçe başlıyor.

49.dakika: Amilton'un sağ kanatta son çizgiden ceza alanına gönderdiği ortasında Altay Bayındır topa hakim olmayı başarıyor.

52. dakika GOOOLL!!! Fraport TAV Antalyaspor, Amilton'un golü ile maçta eşitliği yakalıyor. Lukas Podolski golde asisti yapan oyuncu oluyor.

57. dakika GOOOLL!!! Fraport TAV Antalyaspor, Hakan Özmert'in golü ile maçta öne geçiyor. Lukas Podolski golde asisti yapan oyuncu oluyor.

59. dakika: Amilton'un sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Adis Jahovic'in vuruşunda top ağlarla buluşuyor. Ancak yapılan Var kontrolü sonrasında ofsayt gerekçesiyle gol iptal oluyor.

63. dakika: Sol kanatta taç çizgisine yakın bir noktada yaşanan ikili mücadele sırasında Lukas Podolski, Nabil Dirar'a kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Ali Şansalan tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

64. dakika: Karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliğini Fraport TAV Antalyaspor gerçekleştiriyor. Delvin Ndinga oyundan çıkarken, Charles Fernando yerine giren isim oluyor.

70.dakika: Miha Zajc'ın ceza sahası dışında sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda top kalenin yanından auta çıkıyor.

74. dakika: Hasan Ali Kaldırım'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Vedat Muriqi'in kafa vuruşunda top kalenin sağından auta çıkıyor.

77. dakika: Antalyaspor - Fenerbahçe maçının canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde

80. dakika: Fraport TAV Antalyaspor bu dakikalarda sağ kanattan Hakan Özmert ile üst üste kullandığı kornerlerde istediği pozisyonu bulamıyor.

83. dakika: Fenerbahçe bu dakikalarda kısa paslarla rakip yarı alanda etkili olmaya çalışıyor.

85. dakika: Lukas Podolski'nin sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında savunmadan seken topu önünde bulan Fredy sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor. Top kalenin üstünden auta çıkıyor.

89. dakika: Fenerbahçe'de üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ozan Tufan oyundan çıkarken, Mevlüt Erdinç yerine giren isim oluyor.

90. dakika: Müsabakanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 5 dakika ilave ediliyor.

90+5: Veysel Sarı'nın sakatlığı sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.

90+6 GOOOLL!!! Fenerbahçe, Miha Zajc'in golü ile maçta eşitliği yakalıyor. Ferdi Kadıoğlu golde asisti yapan oyuncu oluyor. Bu golün ardından maç 2-2 bitiyor. Takımlar sahadan 1'er puanla ayrılıyor.

SAHADA FUTBOLCULAR, TRİBÜNDE TARAFTARLAR ŞEHİTLER İÇİN TEK YÜREK OLDU

Karşılaşma öncesi bir dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, futbolcular da sahaya "Başımız sağ olsun" pankartıyla çıktı. Maç öncesi statta şehitlerin ismi tek tek anons edildi. Taraftarlar da bu sırada "Burada" diyerek anonsa eşlik etti. Antalyaspor Kulübü tarafından taraftarlara 25 bin Türk bayrağı dağıtıldı. Sık sık "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganları atıldı.

Kırmızı-beyazlı taraftarlar, büyük iki Türk bayrağı ile "Türk çocuğu yurdun için can veren ulu şehitlerini unutma", "Bir sonraki deplasman İdlib" ve "Çelik bile sert değil, gör ki düşman mert değil, ölürüz de dert değil. Üzer hain pusular." yazılı pankartlar açtı.

Hürriyet’in haberine göre Antalyaspor Kulübü, yaptığı açıklamada, karşılaşmanın tüm tribün gelirlerini Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfına bağışlayacağını bildirdi. Açıklamada, "Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu şu günlerde 'Önce vatan' diyerek kahramanlarımızın ve ailelerinin her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini isteriz." denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,70
En Yüksek: 88,40
En Düşük: 81,50
Değişim 3,24 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,32
İşlem Hacmi 232.455.510
Toplam Adet: 2.756.608
Ağırlıklı Ort.: 84,19
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eski bi Fenerli 01 Mart 2020 11:57

    Siyaset ve spor bayağı iç içe bu topikte. Fenerbahçe deyince maalesef artık akla her iki birden geliyor. Ali kulübü siyasi partiye mi çevirmek istiyor ? Eğer öyle ise bu demektir ki artık başkanlığı da bırakmaz ve istifası da hayal olur elbet..

  • Kamil01 Mart 2020 10:29

    Ali nerdesin?????

  • RİZE li mulivbjk01 Mart 2020 02:09

    5 dakika uzatılan maçta   90 +6 da nasıl gol yaratılır görüyorsunuz anlatmaya gerek yok....bu arada vatandaş denilen bitliCOİN sen otlamaya devam haydi millet bahçelerine lay lala lala ....

  • Ayşen sak29 Şubat 2020 22:43

    Ersun ve Ali Koç istifa edin yazıklar olsun size

  • Emrah29 Şubat 2020 22:32

    Paf takımda oynayan futbolcuları oynatın zaten lig bitti fenerbahçe için gençlere şans verin. Hala orta saha oyuncusu jailson stoperde bu inat kime Ersun hoca kime inat yapıyorsun Paf takımında stoper oynayan futbolcuyu oynatın. Ömer Faruk beyazı oynatın.

  • Fb29 Şubat 2020 21:43

    Ersun ali Koç istifaaa bıktırdınız insanları hayattan fenerden arkadaş defolup gidin camiadan futboldan anlamayan zır cahiller Aziz Başkan göreve

  • Sevgi can29 Şubat 2020 21:30

    Bunu yazarken inanın cok zorlanıyorum ama chp den bir süre sonra geniş bir istifa furyası olacak.vatanseverler artık partiden dışlanıyor ve bu yönetim oldugu sürece bu durum degişmeyecek.

  • Cego29 Şubat 2020 21:09

    Ulan vatandaş sen defol sen ve senin yöneticilerinin ülkeyi soktuğu duruma bak

  • Cego29 Şubat 2020 21:08

    Cimbom nasıl sevdi sizi

  • Vatandas29 Şubat 2020 20:22

    Chp liler hazır sınırlar açılmışken sizde defolun ülkemizden.

  • Arap kırmasına cevap01 Mart 2020 02:50

    Babanın ülkesimi lan arap kırması. Kimi kimin ülkesinden atıyorsun sen..sen ve senin zihniyetin gitsin arabistana bi zahmet.. Densizin söylediğine bak..

  • : ) 29 Şubat 2020 22:25

    fetocuları bulup kodese atalım.. sonra sınırdan geçip, dışardaki fetoculuları almaya sınırdan gideriz... ahahah

  • Kahtalı29 Şubat 2020 21:25

    Ahhhh KK ne hale düsürdün partimizi.terör örgütünün uzantısıyla ülke yönetecegini sanıyorsun.hadi sen bu rüyayı görebilirsinde bu millet buna izin vermez.

  • Susehrili29 Şubat 2020 21:22

    Bence chp lilerde kendi yönetimlerinden memnun degildir ama rte nefreti hepsini motive ediyor ve en ahlaksız birlikteliklere bile çıt çıkarmıyorlar.hdp ile nasıl birlik olunur yaaa aklım fikrim almıyor.bunlar atatürkün düşmanlarıyla atatürkün partisini yan yana getirdiler.

  • Özgür29 Şubat 2020 21:19

    Kimi nerden kovuyorsun pislik

  • Sivaslı meto29 Şubat 2020 21:16

    Hocam hdp yide alsınlar.

  • CHP li29 Şubat 2020 20:52

    Yanlış yere yorum yazmışsın hıyarto.